Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem van a baj ha felnőtt nő...

Velem van a baj ha felnőtt nő létemre nem vágyok gyerekre?

Figyelt kérdés
Már a 30-as éveimet taposom, házas vagyok 6 éve, van lakásunk, jó munkánk stbstb. Mindenki csak azt kérdezgeti, hogy mikor jön már végre a babánk. Én nem vágyok gyerekre abszolút, a férjem sincs oda az ötletért. Megbeszéltük ha netán véletlen még becsúszna akkor megtartjuk, de nincs a terveink között. Ez elítélendő a mai világban? Mi inkább (főleg én) karrieristák vagyunk. Tvalay is 2 nagyon szép helyre jutottunk el, mi inkább ennek élünk. Gyerekkel is meg lehetne oldani, de így nyugisabb a dolog. Igen, lehetek önző, de szerintem szegény kicsi gyereknek se lenne jó ha nem épp egy "anyatípus" anyja lenne. Az én anyám se kimondottan az, nincs is jó viszonyunk, mégis mostmár azzal nyaggat, hogy mikor szülök neki unokát? Hogyan értessem meg vele, hogy nekem nem ez az életcélom?
2019. márc. 31. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nincs baj ezzel, csak nem természetes, ezért kérdezgetik. Anyukádnak mondjuk megmondhatnád, hogy nem akarsz, ezzel elejét vehetnéd a további nyaggatásnak.
2019. márc. 31. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjátok meg édesanyádnak kerek perec, szemtől szembe, férjeddel együtt, hogy NEM szeretnétek gyereket. Ez a ti életetek, döntésetek és anélkül is lehet boldog egy pár. Én ismerek ilyeneket, nem is egyet.

Sosem értettem, miért kell ezzel faggatni bárkit, főleg a nőket, hogy "mikor jön már a babaaa???" Törődj a magad dolgával, bammeg, van neked is elég...a tapintatlanság netovábbja ilyeneket kérdezni bárkitől. És mi van akkor , ha az egészsége miatt nem vállal?

Én sem vágyom egyébként rá, de ha vágynék is, amúgy se lehetne gyerekem.

2019. márc. 31. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs veled van baj. A gyerek egy életre szóló nyűg. Ha időben visszamehetnék, én sem szültem volna.
2019. ápr. 1. 07:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Mármint nincs veled baj, így értem, 13. vagyok.
2019. ápr. 1. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. A te életed, a te tested. Megkérdezném azért az erősködőktől, vajon eltartanák-e helyetted? Valószínűleg nem. Más testével meg idejével/energiájával stb. ne akarjunk már gazdálkodni.
2019. ápr. 16. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!