Dolgozni megyek, úgyhogy nem vagyok boldog, a szervezetem érzi, hogy valójában négykor keltem, és nem ötkor... 😴
Ha emberi időben dolgoznék, akkor jobban viselném.
Sehogy. Bár a macska megzavarodott, hogy már világos van és én még fetrengek ahelyett, hogy megetetném, ezért az arcomra ült fél 7-kor a biztonság kedvéért.
Lehet, ha hétvégén dolgoznék, megviselne valamennyire, de azért ez nem a világvége.
Semennyire.
Ugyanúgy 6-kor ébredtem (magamtól), mint tegnap (ami fura, tekintve, hogy az ugye 5 lenne a tegnapi idő szerint). Kicsit nehezebben keltem fel (úgy fél órával később, mint tegnap), kár, hogy egy kicsit sötétebb volt még, de mivel ma nem megyek dolgozni, mindegy volt.
Semennyire.
7-kor ébredtem magamtól, ami fura, mivel ez 6-nak felelne meg.
Tegnap pedig suli volt, tehát már pár napja korán kellett kelnem, ezért volt már egy kis alváshiányom, amit most lehetett volna pótolni. Fura, hogy nem kívánta a szervezetem.
Na mindegy.
Szóval nem szokott megviselni.
Egyébként én nem vagyok mindig ugyanabban az időpontban kelő és fekvő ember, sőt, ez számomra egyfajta monotónia és megvisel.
Este is, ha fáradt vagyok, már 9-kor aludni tudok, máskor 10-kor fekszem csak le. Függ a kedélyállapotomtól, mennyire pörgetett fel valami este, mennyit tanultam és mit...
Nem visel meg.
Ugyan úgy 6-kor kelek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!