Mi okozhatja ezeket az álmokat és hallucinációkat?
Nagyon furcsa dolgok ez, több alkalommal történt meg az, hogy reggel felkeltem az ágyamból, elkezdtem a szokásos reggeli tevékenységeket pl mosdás, fésülködés, pisilés, evés...aztán egy hirtelen pillanatban megdöbbenek valamin és aztán már tényleg felébredek az ágyamban. Egyszer azon a felismeresén döbbentem meg hogy senki nincs rajtam kívül a lakásban, pedig előtte ezzel nem is foglalkoztam. Amikor azonban rádöbbentem akkor megmerevedtem és felébredtem ezúttal valóban.
Továbbá egy alkalommal egész este azt álmodtam hogy a szoba sarkából magamat nézem ahogy alszom és forgolódom, de arra már nem emlékszem hogy a testhelyzet megegyezett-e ébredéskor az álmomban utoljára látott testhelyzettel.
Ezen kívül többször előfordult hogy az ágyban feküdve kinyitottam a szememet, de mozdulni nem nagyon bírtam és érzem hogy valaki figyel a szobában de valami iszonyatos gonoszsággal, viszont képtelen vagyok odanézni akárhogy próbálkozom, de érzem hogy az ágyam mellett áll és mereven figyel, néha talán mormol is valamit. Aztán hirtelen felébredek és kiderül hogy addig nem is volt nyitva a szemem, hanem aludtam, de teljesen valóságosnak tűnnek ezek az élmények.
az álom az álomban azoknál szokott előfordulni, akik a tudatos álommal kísérleteznek.
Az utolsó, amit leírtál pedig sima alvási paralízis.
2-es välaszät tämasztom alä!
Amit legutoljära irtäl, az valoban alväs paralizis. En szemely szerint meg soha nem eltem ät, ( häla Istennek) , de mär rengeteget olvastam rola,s beszeltem tapasztalattal rendelkezo emberekkel is :)
Hosszú lenne leírni, de a lényeg, hpgy a tudatalattid működésével van összefüggésben, ami többek között így probál megvédeni téged olyan tudatos tartalmaktól, amikkel ébren nem állsz készen szembenézni.
Érdemes átgondolnod történt e vmilyen változás az életedben, van e olyan dolog ami nyomaszt. (Ha olvasnál is erről bővebben, szakmaibban, ajánlom Freund: Álomfejtés c. könyvét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!