Jogosan erzem magam rosszul vagy nem kellene ennyire a szivemre venni? Adnatok tanacsot?
Van egy lany, akit a legjobb baratnomnek nevezhetek, mivel mindketten kulfoldon elunk (mas orszagban) uzenetekben/ hanguzenetekben tartjuk a kapcsolatot leginkabb.
Kb ket honapja egyre ritkabban es napokkal kesobb reagal az uzeneteimre, amirol azt mondja hogy nincs ideje ( de facebookon / instan fent van 24/7) .
itt most nem tobb oras uzenetekrol van szo, hanem kb 2-3 egy percesrol.
Legutobb egy hete uzentem neki, majd a nevnapjan ismet rairtam hogy boldog nevnapot kivanjak. Persze aznap vissza kuldott vagy 10 hanguzit , de az enyeimet azota sem halgatta le. Az uzeneteire mar csak egy par mondatos szoveges uzenetben valazoltam, mert nem latom ertelmet hanguzenetet kuldeni, ha igy sem lesz meghallgatva.
Szerintetek tulreagalom? Kerlek ne gyertek ezzel az eld az eleted, meg nem mindenki akar a telefonon logni, mert en ezt ertem, de mas a helyzet ha egymastol tavol eltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!