Rám írt egy pedofil! Valami ütős beszólás amivel lekoptatom és beoltom?
Figyelt kérdés
(Utána persze tiltom és jelentem!) Ezt írta: De jól nézel ki cica, leszel a csajom aztán b***hatunk2019. márc. 25. 17:15
2/12 anonim válasza:
"Benne vagyok, írd le a számod"
3/12 anonim válasza:
Kiskorúként miért küldesz idegeneknek képet?
Ha meg nagykorú vagy, akkor nem pedofil. Hány éves vagy, hogy nem tudsz neki érdemben válaszolni?
Szüleid tudnak erről?
4/12 anonim válasza:
Tiltsd le inkább, miért fektetsz energiát bele?
5/12 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
Attól sokminden függ
6/12 anonim válasza:
Hol írt rád? Itt, a privátban?
Hát,én inkább azonnal jelenteném és nem oltogatnám.
7/12 anonim válasza:
14 éves kor alatt nem regisztrálhatsz se facebookra, sem semmilyen társkereső/beszélgetős oldalra. Szóval az illető vagy nem pedofil, vagy te hágod át a szabályokat. Azt elismerem, hogy a hapsi egy tapló, de ha elmúltál 14 akkor nem pedofil
8/12 anonim válasza:
Az ütős beszólásokat felejtsd el szerintem, és tiltsd le azonnal.
9/12 anonim válasza:
Ki mondta hogy itt írt rá? Profilképről hallottatok? Az meg egy dolog hogy 14 éves kor alatt nem szabad regisztrálni, érdekes, mégis tele van pl a facebook 10 éves kis gyerekekkel
10/12 anonim válasza:
Csinálj erről a beszélgetésről egy pillanatképet aztán posztold az üzenőfalára (nem tudom hogy hogy működik a facebook, lehet ilyet egyáltalán, vagy be kell tagelni?) Esetleg az egyik saját posztja alá is belinkelheted, az is jó. A munkáltatói és családja biztos érdekesnek találják majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!