Soha, senki nem gondol rám a jeles napokon. Ma van a névnapom, és kissé szomorú vagyok. Tegnap este sírva feküdtem le, ma már jobb valamivel. Tudnátok ajánlani valamit, hogy lekössem a figyelmem?
Például film, program Bp-en bellül, stb...
Túl szeretném élni a mai napot valahogy.
A köszöntéseket mellőzzük most, nem ezért írtam, hogy sajnálatot-szánalmat vagy jókívánságokat kapjak.
Köszönöm előre is a válaszotokat, szép napot !
Igen, tudok ajánlani.
Fogj neki, süss egy tálca süteményt, készíts egy tányér szendvicset, aztán fogd a telefont, és hívd meg magadhoz a barátaidat, családodat délutánra, vagy estére.
Én mindig így teszek születésnapomkor és névnapomkor is. Igaz, egy héttel hamarabb szólok, nem az utolsó pillanatban.
És így lesz egy kellemes napom nekem is, a vendégeimnek is, és nem sírdogálok magamban. Azt viszont nem várom el senkitől, hogy számon tartsa a napjaimat.
Boldog névnapot kívánok.
Isten éltessen névnapod alkalmából, kedves Emőke, Ottó, Botond, Kartal!
Én kiállításra mennék a helyedben. Holnap zár az Iparterv 50+, nézd meg azt! V bicikliznék egyet. És ennék egy lángost is. Fokhagymását, sok tejföllel. Magyarország második legjobb lángosa a Lehel téri piacon kapható! Add át üdvözletem Rózsika néninek.
Végül pizzázni mentem, és vásárolgattam.
Valahogy csak sikerült elütnöm az időm.
Barátiköröm nem alakult úgy ki, akik voltak hátat fordítottak, amikor a karrierem szárnyalni kezdett, a családom azonban messze él, és alapvetőleg sem gondolnak rám, nem túl jó a viszonyunk sajnos, ezért is voltam illetve vagyok elkeseredve, mert például ilyenkor, a jeles alkalmakkor nincs ki figyeljen és törődjön velem, és ilyenkor eljön belőlem a magány és az abból fakadó szomorúság.
Köszönöm a kedvességeteket, a köszöntéseiteket, és a mai nappal kapcsolatos tippeiteket ! Mind nagyon jól esett !
Ti tettétek kellemesebbé a napomat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!