Mi volt a legundorítóbb dolog amit életedben csináltál?
Kórházban voltam és az éjszaka közepén arra keltem hogy sugárban fosok.
Az infúziós állvány kerekei diszből voltak vagy nem tudom, de nem gurult arra, amerre toltam.
Felkaptam az egész állványt mint Toldi a szálfát és rohantam ki a WC-re. Közben a salak úgy tört ki alólam, mintha muszáj volna.
Ajtót se csuktam be a WC-n, csak bevágódtam. Padló, pizsama, minden csupa szr... Budin ülve nyomogtam a nővérhívót egy tiszta alsóért és pizsamàért, ágyneműért. Es egy felmosóért mert rosszul éreztem magam hogy mindent összefostam. Nem akartam hogy elcsússzon valaki.
(kb 18-20 éves lehettem (lány))
A kerdesben szereplo esetek mind voltak, szonyegre fosas volt a legrosszabb, azt nehez volt kipucolni. :/
De ami mindent visz, hogy talaltam a Tisza-toban, a Tisza-toban valami fura cuccot, a vizfelszinen, megfogtam, szetnyomtam es kiderult, hogy egy emberi kaki. Es sajnos hanytam mar buszon. Na az undorito volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!