Mi volt a legundorítóbb dolog amit életedben csináltál?
Én vagyok a farok bekapós. Ha már kérdezte valaki. Fétises vagyok, ami azt illeti, hogy van egy fétis az életemben (orvosos szerepjáték) ami nemfüggetlenül izgalmas. Tehát, bár tényleg abszolút nem szoktam hagyományos értelemben semmilyen szexet kezdeményezni férfiakkal, nem vagyok gyakorló meleg, de a doktorosdi az velük is bejön. (Talán valami látensbi dolog lehet mögötte). No mindegy, volt egy meleg fiú, akivel kicsit orvosodiztunk és ő kérdezte, hogy nem szopnám-e le, mert nagyon nagy örömét lelné ebben, ha megtenném. És mivel popperseztünk is előtte, belementem, hogy neki jó legyen, hogy kedvébe járjak. De pár mozdulat után öklendezni kezdtem és nagyon megbántam és olyan undor fogott el, hogy még a fétisemről is majdnem lehozott az eset.
Más: céges buli, ájulás szintű részegség. Teleszartam a bőrnadrágomat és másnap a saját szaromban ébredtem a szállodai szobámban egyedül, ahová bevittek. Nehéz volt kimosni a gatya belsejét. 6 éve volt már, de ma is rühellem magam miatta.
Én mielőtt tisztaság mániás és mizofób lettem ritkán fürödtem, ezért szüleim és környezetem is undorítónak tartott, ez 13 éves koromig tartott olyan 10 éves koromtól, erre nem vagyok büszke, de egyszer két hétig beteg voltam, és még gyógyultam natgeon láttam egy fickót aki koszos kézzel nyúlt a szemébe és begyulladt, nos én akkor döntöttem, hogy megváltozok, azóta elég durván tolom ezt, még pl. meg sem ölelek senkit, ha hazamegyek fürdök, ha kimegyek a levegőre ismét, ez betegség, ami lelövi a társas kapcsolatokat, kvázi anno azért nem beszéltek velem mert koszos voltam most meg én kerülök mindent mert beteg vagyok
Összességébe ez undorító. :)
Amit most fogok írni az nagyon durva lesz szóval csak az olvassa tovább aki túl van az étkezésen, meg alapból nem riasztja el ez a nagyon brutálisan undorító dolog....
Szóval saját felelősségre olvassa el mindenki!
Az volt hogy épp vendégségben voltam a barátnőm szüleinél már túl voltunk az első bemutatkozáson, igazából már családias viszonyban voltunk. Akkor több napot töltöttünk ott, és egyik napon jól bekajáltunk meg bepiáltunk így másnap igen csak voltak gondok sajnos. Épp kora reggel arra keltem hogy hánynom kell de kegyetlenül. Rohantam épp a wc felé amikor a barátnőm nővére onnan jött ki és már annyira nem bírtam visszatartani hogy hiába tettem oda a kezemet szinte semmit sem ért, sajnos még egyszer mondom nagyon durva lesz!!! Sugárba telibe hánytam szegény csajt le a fejét, hálóingét még az ajtóra is jutott jócskán, hozzáteszem nagyon ki voltam készülve. Az érdekes az volt hogy előző nap nem rúgtam be csak jó kedvig ittam magam, de a sok kaja az ami rátett egy nagy lapáttal. Ez nagyon durva volt. Szegény lány gyorsan bement a fürdőbe és jó alaposan letusolt úgy hálóingben nem érdekelte hogy még ott szenvedek a wc felett mert jött még egy hullám nálam, de akkor már megfelelő helyre ment. Viszont utána lehetett takarítani erős tisztítószerrel amitől szintén elkapott a rosszullét és ismét kidobtam a taccsot akkor a törölközőkre ment... Szegény lány nem tudom mit élt át akkor bár jó pofát vágott utána a dolgokhoz és segített rajtam, meg akkor a barátnőm is felébredt és hát el kellett mondanom hogy jártunk mert a tesója akkor egy szál törölközőben volt lefürödve, én meg csak egy szál alsóban.... Szóval akkor nem volt élmény ezt elmesélni, de ő mondjuk ezen jót nevetett. Szinte ez volt a legundorítóbb dolog amit eddig életemben csináltam, de nem szándékosan mondjuk, csak így jött ki a lépés.
De ha az a kérdés hogy mi az amit szándékosan csináltunk undorító dolgot arra így hirtelen nem tudok válaszolni, mert nyilván csináltam undorító dolgokat, de nem igazán jut eszembe hogy pontosan mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!