Manapság nagy szükség nincs a könyvekre? Egy kezdő ( viszont jó ) költő már nem is tud megélni a könyveiből még úgysem, hogy jó, minőségi köteteket ad ki? És szimplán csak azért nem tud megélni, mert az embereknek már nem kellenek a jó olvasmányok?
A versek manapság nem menők. Előbb egyéb módon kéne hírnevet szerezned, hogy egyáltalán érdekeljen valakit.
Az Alexandra meg a Libri meg nem kiadó, hanem bolt. És nem csak klasszikust árulnak, hanem új könyveket is. Más kérdés, hogy inkább a próza, a regények kelendőek.
Ha pénzt akarsz keresni a verseiddel, elég nehéz dolgod lesz. Még a rajz/festészet ágazatban ténykedő művészek se tudnak nagyon megélni a képeikből, pedig annak nagyobb a közönsége mint egy költőnek. Ez már nem az a kor.
Nekem úgy tűnik, random emberek tömegközlekedésen leginkább regényeket olvasnak. A képregények is lehetnek érdekesek, én spec nagyon sokat olvasok "amatőr" képregényíróktól és ott akadnak olyanok, akik ezzel pénzt is keresnek, akár annyit is, hogy megélnek belőle. Nem itthon, persze.
A többi ágról nem tudok mit mondani, de hallani nem sok költőről hallottam.
Viszont ha ez a szíved vágya hát hajrá. Egy idegen véleménye a netről mit számít? Csináld azt, amit szeretnél. Aztán vagy pofára esel, vagy nem. Ezt előre úgyse lehet megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!