Vannak rossz élményetek a románokkal kapcsolatban?
# 1
Ja hogy mi vagyunk azok? Érdekes, középiskolás éveim alatt ahányszor kiutaztunk kirándulás alkalmával és kollégiumban voltunk elszállásolva, minket néztek szúrós szemmel és mondogattátok "románok" vagyunk, este csoportosan kiültetek a folyosóra és a lányainkat lestétek miközben zuhanyozni készültek és mentek, éjjel pedig akaratuk ellenére bementetek a szobájukba, elhívtok "egy nagyot" inni, aztán asztalnál kiderül, hogy nemhogy nem fizettek, még nem is isztok és még tudnám sorolni, de ettől függetlenül nekem semmilyen bajom a "tápos" magyarokkal.
Én is erdélyi vagyok, kötetet tudnék írni, hogy mennyi és hány rossz tapasztalatom volt románokkal és tuti még fog következni. Elkezdve a buszon kötekedő emberről, hogy ne beszéljek már magyarul stb-stb.
Olyat mar lattam hogy a ciganyokat elvertek a rendorok, de hogy magyarokat is? Na arra mar kivancsi vagyok.
Rossz elmeny van, de kutyat nem erdekelte, legtobb roman ismerosom normalis, a maradekot meg tudom kezelni.
#1, Az eremnek 2 oldala van. Az idelatogato magyarorszagiak kozt is akad tirpak. Legalabb akkora aranyban mint az odalatogato erdelyiek kozt.
1/Erdély magyarórszághoz tartozott,addig amig a románok el nem foglalták,és nem értem hogy a sajált falytádat fikázzod és te is ugyan olyan magyar vagy mindt mi.
Engemet még se román rendör nem vert meg senki,és ha meg akar verni ajánlom hogy kösse fell a gatyáját,tudod mire értettem hogy minket magyarokat"vernek,gondolom te is hallottál már a román vs magyar meccsről,nem engedték a román rendörök a magyaroknak hogy vizet vigyenek be magukkal az arénában,Se enni valot,se semmit,és még a végén űtni verni kezdték a magyarokat"és kijelentették erdély romániához való csatlakozását,(A magyarok kizárásával),Szép gyereket neveltek a szűleid,TAPS.
Vagyis a csendorok (jandarmok)?
Azoknak amilyen bunko egy resze, meg a sajat romanjaikat is laposra verik.
Annyi igaz hogy a románok 70% a normálisan viselkednek és nem rasszisták a magyarokkal szemben,kivéve a rendörök,És ha egyszer első válaszoló),ellátogatnál erdélyben,akkor ugyan igy van a mondás:Isten áld meg a magyart jókedvel böséggel,És a magyar himnusz is igy van,Ha van tévéd akkor már láttad volna a Dunán).
Érdekes ahányszór mentem magyarórszágra,mindig befogadtak "Tirpák létemre"a magyar társaságban,és kérdezték mien a viszony a románokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!