Ti elhiszitek ezt, hogy Michael Jackson pedofil volt? Szerintem akik kitaláltá, azoknak csak feltűnési viszketekségük volt.
A két csávó egyszer már Jackson ártatlanságát vallotta, most meg épp ellenkezőleg. Vagy akkor hazudtak, vagy most hazudnak, lényegtelen mikor, a szavahihetőségük így nulla szerintem.
Nem vagyok fan egyébként, de nekem inkább egy infantilis fazonnak tűnt, nem erőszaktevőnek.
Már ránézésre sem tünt egészségesnek..egy bántalmazott gyermek volt..önmagát 10 éves lelkűnek valló amúgy szexuálisan érett egészséges felnőtt ember csak szerintem nem jó kombináció ez a kettő..meg ugye álandóan gyermekekkel vette körül magát sőt vele is aludtak..riasztók plusz zárt ajtók sora a hálószobához vezetve..ne már!!artól nem beszélve h mennyit fizetett peren kívül embereknek ha árzatlan lett volna akkor nem tette volna..jah és leáll az első pernél de nem ő tovább folytatta..
Amúgy mindenki aki nem elfogult tudja h valószínű pedo volt..
12-es: "Vagy akkor hazudtak, vagy most hazudnak, lényegtelen mikor, a szavahihetőségük így nulla szerintem." - Bár hamisnak tartom a felhozott vádakat, önmagában ez sem érv. Sajnos a szexuális bántalmazásoknál (főleg gyermekek esetén) ez gyakran előfordul. Elrabolt, a pincében fogvatartott és zaklatott személyek, valamint a családon belül bántalmazást elszenvedők is sokszor megszeretik a bántalmazójukat, sok esetben maguk az áldozatok kérik a bántalmazó felmentését.
Olyan is előfordul, hogy a szexuálisan zaklatott gyerek csak évtizedek múlva fogja fel, hogy ő szexuális zaklatás áldozata lett, hiszen az ilyen esetek feldolgozása akár évtizedekig is eltarthat.
13-as: "Már ránézésre sem tünt egészségesnek.." - Azért szerencsére még nem tartunk ott, hogy ilyen ügyekről a bíróság "ránézésre" döntsön, és a társadalomnak sem ez alapján kellene. A hozzászólásod végén azt írod, hogy csak az elfogultak hisznek Jacko ártatlanságában, ehhez képest te a kinézetével jössz. Én baromi kíváncsi lennék az ellene felhozott valós érvekre is.
Egyébként hozzáteszem: pont a "normálistól" eltérő kinézete, viselkedése egy baromi jó célponttá teszi őt az ilyen vádaknak. Sokan sajnos tényleg így gondolkodnak: "kinézetre sem normális, úgyhogy biztos pedofil" ...
Én sajnos fiatal vagyok ahhoz, hogy az eseményeket a saját emlékezetem által feleleveníthessem, így csak a leírtak alapján tudok tájékozódni, ami pedig elég ellentmondásos (minden hírforrás mást ír). A reakciók és a nyilatkozatok alapján Jacko megszólalásai őszintének tűnnek számomra. A leírt cikkek szerint nagyon megviselték őt a bírósági ügyek, súlyosbodott az anorexiája, erős nyugtatókra szorult, egyébként valószínűleg én is így reagálnék, ha szeretettel, baráti gesztusból a házamba hívok embereket, később pedig ők, vagy a rokonaik ezzel visszaélve próbálnak meg tőlem pénzt kicsikarni.
https://www.youtube.com/watch?v=O0vlDJemcRo
ehhez mit szólsz? ;) nézze meg mindenki!!
Már leírtak mindent előttem, így röviden:
Jacko fura ember volt, de pedofil biztosan nem.
Érdekes kis video..huh nehéz már gyerekként is borzalmas volt amikor leadták a tv ben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!