Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti bele áldoznátok 4 évet...

Ti bele áldoznátok 4 évet esti suliba érettségire?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, nincs érettségim, azt tervezem hogy 29 évesen beiratkozom esti suliba 9. Osztályba, csak kicsit soknak tartom azt a 4 évet, 33 éves leszek mire végzek. Megéri?
2019. márc. 13. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Estin csináld. Járd körbe az oktatási intézményeket a bizonyítványaiddal és érdeklődj, hol végezhetnéél leghamarabb. ha volt 9,10 osztályod, vagy van valami egyéb végzettséged, azt sok helyen beszámítják, így nem kell 4 évet végigszenvedni, hanem akár kettő év alatt megvan a papír.Én 44 vagyok, de még nem mondtam le róla teljesen, nekem azért kéne az érettségi, hogy végre emberhez méltó melót találjak, mert a szakmunkás munkák itt manapság nagyon ratyik és afizetés meg egy nagy nulla.99.000 nettóért reggel felkelni sem érdemes.
2019. márc. 13. 17:33
 12/12 anonim válasza:
Az én anyukám 55 évesen kezdett bele. Eddig halogatta de most megcsinálja.
2019. márc. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!