Ti bele áldoznátok 4 évet esti suliba érettségire?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, nincs érettségim, azt tervezem hogy 29 évesen beiratkozom esti suliba 9. Osztályba, csak kicsit soknak tartom azt a 4 évet, 33 éves leszek mire végzek. Megéri?2019. márc. 13. 12:53
2/12 anonim válasza:
Ha ugy erzed, hogy neked kell akkor mindenképp megéri. estin/levelezön leteheted. Ne azon kattogj hogy hany eves leszel. 33 evesen nem vagy öreg..lazán elmegy ez a pár év, csak ne azon gondolkozz hogy úristen mennyi időm elmegy vele. De egyet mondok, ha elindulsz ne kínnal csináld végig, hanem örömmel mert ha szenvedsz tőle hamar ott fogod hagyni es beletörik a bicskád.
3/12 anonim válasza:
Vannak szerintem olyan tanfolyamok, ahol gyorsabban felkészítenek rá. Többet kell tanulni, de nem kell belegebedni, gobdolom, nem a színötös bizonyítvány a cél, hanem maga a papír.
4/12 anonim válasza:
Csak te tudsz válaszolni arra hogy megéri-e.
Mibol elsz jelenleg, es mivel lesz jobb érettségi utan?
5/12 anonim válasza:
Csak akkor, ha utána valami olyat tervezek csinálni (pl. egyetemre menni, tanfolyamot végezni), amihez kell az érettségi.
6/12 A kérdező kommentje:
Csak azért gondolom hogy jó lenne ha meg lenne mert igen pl egyetemre is mehetnék, vagy könnyebben eltudnék helyezkedni, jobban boldogulnék, van 3 okjs szakmám de kB ki törölhetem velük a.. Már egy jó ideje nincs munkám, próbálkozom, beadtam pár helyre a jelentkezést de semmi visszajelzést nem kaptam még, egy ideig biztonsági őrként dolgoztam de bele fáradtam így otthagytam, másik szakmám amivel próbálkozom azt 1 éve szereztem meg targonca vezetői, a harmadik szakma pedig számítógép szerelő és karbantartó, na ezzel aztán tényleg kitörölhetem
2019. márc. 13. 14:18
8/12 anonim válasza:
Én 32 évesen mentem vissza az iskolapadba, hogy leérettségizzem. Bevallom nekem is soknak tűnt a 4 év család, 2 műszak mellett. Ezért gyorsítottra mentem . 4 éves sulit 2 év alatt csináltam meg. Sikeresen le is érettségiztem.
9/12 anonim válasza:
Ahogy előző is írja, esti tagozaton általában gyorsított évfolyam van. 30 körül végeznél vele, ha ügyes vagy. Gáznak nem az, volt estis ismerősöm és mesélte hogy 18-tól 50-ig előfordulnak emberek. Húzz bele, tanulj sokat esténként és hamar túl leszel rajta. (Neten fent van az összes előző értességi, ha azokat begyakorlod meglepetés nem fog érni).
10/12 anonim válasza:
Én is estin csináltam meg még 17 évesen mert kirúgtak a középiskolából.
Az csak 2 éves volt a felkészítés, heti kétszer kellett bejárni és még 60 éves öregasszony is volt az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!