Csak én nem bírom Cookyt vagy más is van ezzel így?
Én intelligensnek tartom, mindig vanak gondolatai, velemenye, amivel nem provokal, nem panaszkodo megativ senki, engem pl Balázs idegesit, benne érezni azt hogy erőlködik hogy ertelmesen beszeljen es ertelmeset mondjon mint amikor egy ovis mond verset. Betanult magolasbol all az egesz szemelyisege, betanult etikettek, udvariasság, poenok.
En cookyt mint ffit nem birom. El nem tudom kepzelni hogy lehet párja. Semmi pasis nincs benne csak sima asszexualis embernek néz ki a szemelyisege is
én is utálom. Múltkor belefutottam az Unibet foci vetélkedőjében, ugyanis ő lett az egyik csapatkapitány. Nem tudom, mennyire szerep nála ez a ripacskodás, de rohadt idegesítő. A kommentelők nagy része is utálja.
Mellesleg alig tudta valamire a választ, nem értette sokszor a kérdést, de folyton járt a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!