Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikorra múlik el a sírás "nyoma"?

Mikorra múlik el a sírás "nyoma"?

Figyelt kérdés
Tegnap alvás előtt sajnos sírtam. A barátommal szakítottunk. Alig aludtam, most is szörnyen érzem magam. Reggelre persze be volt dagadva a szemem. Bejöttem dolgozni, szerencsére nincs most itt senki az irodában így nem làt senki, de nemsokára mennem kell ügyeket intézni meg könyvelőhöz is. És làtszik, hogy sírtam. Mikorra múlik el? Sajnos sminkeket nem hoztam magammal :( Nem tervezek többet sírni, de ez most így alakult...
2019. márc. 7. 08:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekel mit csinálsz. Priviket se kell nekem irogatnod mert letiltottalak. Egyébként hova tűnt az előző kommented? Én nem töröltettem. Ìgy meg hülyén néz ki a válaszom. Mindegy...
2019. márc. 7. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyesek itt mindent toroltetnek. Nagyon raernek.
2019. márc. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!