Nők! Ti mennyire tartottak attól, hogy a világot iszlamizalni fogjak és akkor nem lennétek így megbecsülve mint most?
6. Piros pacsi a zseb be. Gratulálok a nyereményedhez.
A kereszténység mindig is kiállt az elveiér. Engem is keresztény értékek szerint neveltek. De illesztik azért pláne a nőkre nézve.
Az iszlám nem fog világszinten elterjedni annyira, hogy a nők rettegjenek életük minden egyes pillanatában. Előbb tűnne fel a szinten egy új Hitler, hogy "rendet tegyen". Amúgy rengeteg nem iszlám helyen nincsenek megbecsülve a nők, bár ezek az esetek személyek miatt vannak, nem kultúrák miatt.
A kereszténységet meg felesleges volt idehozni, mert speciel az én szememben nem ér többet az iszlámnál.
Nem volt felesleges ide hozni a kereszténységet mert egy hozzászólásra reagáltam amit te valószínűleg nem olvastál...
Szóval ez volt a nagy hukyeség?
Az iszlám az egyetlen vallás, ami nőként megbecsüli a nőket (meg az attól még keletibb vallások). Persze, hogy ez a gyakorlatban az emberek által hogyan jelenik meg, az már egy más kérdés, de a követők nem egyenlők a vallással. Nem mellesleg a tényleges keresztények -- értsd, mondjuk a kora középkori keresztények -- nem voltak lényegileg különbözőek az iszlámtól a nőket illetően (mint ahogy egyik vallás sem, eredeti értemében).
Aki azt képzeli, hogy Európa ma keresztény, az nyilvánvalóan elmebeteg.
A modern liberalista világ gyűlöli a nőket; ezért értékeli őket az által, hogy mennyire férfiak. A minden nőiességét elvesztett nő "szabad". A szabadság meg, mint azt tudjuk, annyit jelent nekik, hogy szabadon degenerálódhat, és szabadon bármit bemocskolhat.
Nagyon lenézik a nőket, te ezüstkutya, kint voltam Angliában a szomszéd pakisztáni család aranyékszerek a család nőtagjainak, fullos BENZ AMG ami a lányuké, a ház a feleség nevén. A feleségeknek iszlám szokás szerint nem kell dolgozni, mindent megkapnak, amit csak akarnak. Soroljam még???
Amúgy te a szélsőségesektől fosol inkább, nem az iszlámtól.
Ugyanaz, amikor valaki errefelé azt mondja, a nőknek a konyhában a helye, főzni-mosni-takarítani.
Azt mondja "megbecsülve"....
Nem tudom mi lenne a rosszabb; ha az iszálam terjedne el, vagy az incel/redpill/mgtow baromság találná meg az útját a netről a való életbe.
Tökmindegy a kultúra, a probléma a férfiakkal van (mert ennyi erővel az iszlámban sem a nőktől tartanék.)
76% Nemrég fedeztem fel egy reddit oldalt, ahol incel fórumokról posztolnak ki betegebbnél betegebb agymenéseket, hát mit ne mondjak felfordult a gyomrom. A vicc az, hogy ezek nagy része erősen rasszista is, pedig simán ISIS tagok lehetnének.
Én is ismertem ilyen embert, sajnos sokszor az adott édesanyák túlbabusgatása is hozzájárul ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!