Milyen animét ajánlanátok? 🙂
Nem tudom, romantikus mennyire érdekel, de a fekete lelkemmel most néztem meg a Clannadot, és sírtam. Tehát ebben az érzelmi rész pipa.
Ha még romantikus, esetleg, akkor Toradora!
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Kuragehime
Gosick
Ouran Koukou Host Club
Ore Monogatari!!
School Rumble
ReLIFE
Noragami
Barakamon
Osztom az előző kettő válaszát (bár az Inuyashából nem sokat láttam, az pont nem jött be). A Clannadot szintán szeretem! :)
Továbbiak:
Air
Angel Beats!
Clannad
Ez utóbbi három szerzőgárdája (zene, animáció, sztori) elég hasonló, a történeteik koncepciója csak félig fedi egymást. Mindet szeretem. :) A Clannadból van két évad sori, plusz egy alter változat mozi, mind jó, de érdemes időrendben nézni.
Az Angel Beats! szíven üti az embert (eleinte szó szerint, de aztán...), a humora is remek, elvont is, hétköznapi is, érzelmes is, akciódús is.
Air:
picikét elvont, de alapvetően slice of life, hétköznapi, közérthető, érzelmes, magával ragadó, szomorkás, gyünyörű tájakkal. :) Van belőle mozi változat és sori.
Byousoku 5 centimeter:
kiváló grafikájú mozi! Szomorú kamasz szerelmi történet.
Ano hi mita hana no namae ( = ANOHANA) :
Barátság, felnőtté váló érzelmi intelligencia, enyhe misztikummal.
Orange: részben mint az előző, jellegre.
Ao haru ride:
kamaszromantika.
Boku dake ga inai machi:
krimi, azonban erős érzelmi szállal. Picit scifi is: a főhős férfi visszaugrálgat az időben a gyerekkorára, megvédeni a haláltól egy lány osztálytársát.
Nagyon érzelmes, gyengéd, baráti, romantikus.
Kashimashi:
csupaszív shoujo ai (leszbikus, bár nézőpont kérdése, mert eredetileg hetero... majd megérted, ha megnézed. ;) )
Sakurasou no pet na kanojo:
aszociális kamaszok koleszában játszódó slice of life sulis vígjáték, kicsit érzelmes is.
Usagi drop:
egy addig gyermektelen férfi magához fogadja egyik elárvult rokonát, egy 5 éves kislányt, akit addig még nem látott. Tanulságos és aranyos történet, hangulatos, érzelmes.
Shigatsu wa Kimi no Uso nagyon jó és az egyetlen romantikus anime amit láttam ha megnézed akkor számits arra hogy szomorú a vége.
17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!