Látta már valaki a dzsungel című filmet?
Olvastam egy véleményt a filmről,és sajnos én komfortzónában ragadtam,de szarul is érzem magam az írás végett :(
Úgy érzem ha én xy dolgokat nem csinálok akkor elb...sztam az életemet :(
De olyan fura néha mások dolgait nézem ki mit tesz vagy tett meg ami ugye nem az én életem,miért akarom a más vágyait?Míg másokat nézek boldog biztos nem leszek.
"Nekem tetszett a film, a végéig izgultam, néha már talán túlságosan is, volt, amikor oda sem mertem nézni :) Nekem az Út a vadonba c. film jutott róla eszembe, bár abban nem volt dzsungel, de a főhős ott is egyfajta útkeresés miatt vág bele a kalandba. A legtöbben a komfortzónájukban toporognak, mindenük megvan, és nem értik, hogy miért nem boldogok. Yossi próbálta feszegetni a határait, belekóstolni az igazi életbe, mielőtt beszáll a mókuskerékbe. Bátor dolog."
# 1
Egyszerűen képtelen vagyok rá,bele belebénultam ebbe az egészbe.
# 3
Én pl a pénz dologtól ezzel egyidőben a jövőtől félek nagyon és ez megbénít.Van xy pénzem és félek bármit csinálni,pl mondjuk egy vállalkozást nyitni vagy ilyesmi mert félek,sőt rettegek,hogy elvesztem a pénzemet.Meg attól is rettegek,hogy egy gyárban fogok dolgozni szarért húgyért végleg elbaszva az életemet rabszolgaként,vagy,hogy hajléktalan leszek.Szerintem leginkább ezek tartanak bent a komfortzónámban.
# 5
Még az elején próbáltam de csak ideig óráig volt hatásos,aztán meg m,ár erre is arra is adtam ki kis pénzt de nagyon semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!