Mostanában miért állítják be a hetero fehér férfiakat elnyomottaknak, amikor egyáltalán nincs így?
Én fehér hetero férfiként kaptam bántásokat hasonló fehér hetero férfiaktól, mert nem illeszkedtem be a társadalmi normákba. Nem vagyok az a tipikus maszkulin férfi. A maszkulinitás szerintem mérgező, mert versengésre, aggresszióra, másokon való áttaposásra és érzelemmentességre nevel.
Szerintem nem kell csodálkozni a gender, pc kultúra előretörésére ezek termelték ki őket.
Mai napig azt lehet látni, hogy bántják azokat akik nem illenek bele a társadalom által konstruált szerepekbe, a nőket mai napig tárgyiasítják, a homoszexualitást betegségnek állítják be, pedig a homofóbia az igazi betegség.
Ezek után, hogy lehet olyat kijelenteni, hogy fehér, hetero, férfi elnyomás van mikor látni lehet, hogy ez egyáltalán nem igaz?
Ez így elég zavaros.
Ki állítja, hogy elnyomás van?
Egyébként van, most fordítani szeretne a pc kultúra azzal, hogy már csak a fehér cis férfiakat lehet szidni következmények nélkül, ami ugyanannyira értelmetlen mintha másokat diszkriminálnánk.
A probléma azzal van, hogy a két oldal végletekben gondolkodik, de a közös jóért senki sem tesz, mint te is kérdező, ha valaki nem tudja elhagyni a szexualitás, nem vagy bőrszín alapján való ítélkezést mások felett, akkor ne várja el mástól ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!