Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mostanában miért állítják be...

Mostanában miért állítják be a hetero fehér férfiakat elnyomottaknak, amikor egyáltalán nincs így?

Figyelt kérdés

Én fehér hetero férfiként kaptam bántásokat hasonló fehér hetero férfiaktól, mert nem illeszkedtem be a társadalmi normákba. Nem vagyok az a tipikus maszkulin férfi. A maszkulinitás szerintem mérgező, mert versengésre, aggresszióra, másokon való áttaposásra és érzelemmentességre nevel.

Szerintem nem kell csodálkozni a gender, pc kultúra előretörésére ezek termelték ki őket.

Mai napig azt lehet látni, hogy bántják azokat akik nem illenek bele a társadalom által konstruált szerepekbe, a nőket mai napig tárgyiasítják, a homoszexualitást betegségnek állítják be, pedig a homofóbia az igazi betegség.

Ezek után, hogy lehet olyat kijelenteni, hogy fehér, hetero, férfi elnyomás van mikor látni lehet, hogy ez egyáltalán nem igaz?

2019. febr. 24. 07:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez így elég zavaros.

Ki állítja, hogy elnyomás van?

Egyébként van, most fordítani szeretne a pc kultúra azzal, hogy már csak a fehér cis férfiakat lehet szidni következmények nélkül, ami ugyanannyira értelmetlen mintha másokat diszkriminálnánk.

A probléma azzal van, hogy a két oldal végletekben gondolkodik, de a közös jóért senki sem tesz, mint te is kérdező, ha valaki nem tudja elhagyni a szexualitás, nem vagy bőrszín alapján való ítélkezést mások felett, akkor ne várja el mástól ugyanezt.

2019. febr. 24. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!