Megmosom a fogam, fehér, de napközben besárgul. Miért?
Mindenkinek másmilyen színűek a fogai, de senkinek sem fehér! Ami a filmekben meg Amerikában van, ott mesterségesen fehérítik, sőt úgy hallottam még festik is.
Suliban egyrészt más lesz a fényforrás/fényviszony amikor megnézed, másrészt akkor már túl vagy egy étkezésen. Lehet, hogy kávézol, kólázol is, azok is rá tudnak ragadni és beszínezni.
Nekem is sárgás, én is félek a mosolygástól emiatt. :D
Naponta legalább 2x, de gyakran 3x, 4x mosom és mégis sárga színű... egy darabig azt hittem a cigi miatt volt, aztán leraktam azt a mérget és semmi változás. De elismerem sok köszönhető ilyen esetekben a fénynek is, volt már többször mondjuk baráti társaságban, ahol annyira nem jött elő a szorongásom és tudtam rendesen mosolyogni, hogy külön megdicsérték a fogaim, hogy milyen fehérek, én meg csak néztem, hogy heeeh? :D De egyébként rengeteg embernek inkább sárgásabb a foga, én úgy vagyok vele, hogy van a természetes sárga szín és van az igénytelen lepedékes, ami lehet bármilyen színű, akár fehér is, de taszítani fogja az embereket, szóval ha azt elkerülöd akkor már jó vagy.
Más a világítás otthon meg a suliban.
Esetleg teázni szoktál? Az is színezheti a fogakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!