Nektek mi jut eszetekbe a nyárról?
Manapság a fesztiválok, szabadtéri koncertek, kiülős helyeken való sörözgetések, csavargások a barátokkal, ilyenek :)
Régen persze nekem is a nyári szünetet, és a tesóimmal való egész napos játszásokat jelentette a nyár :D
25/F
+
Nem kell Michelin-babának öltözni, barátokkal lehet a szabadban beszélgetni, lehet strandolni, zöld lomb van a fákon.
Sok szezonális és magyar gyümölcs
-
Alacsony vérnyomás, gyengeség, izzadás, kedvetlenség a meleg miatt (nem bírom)
Villanyszámla, rá kell nézni a villanyórára, ne érjen meglepetés a nyár végi éves leolvasás után
Utálom kinyitni az ablakot, mert bejön a meleg és mégse érzem úgy, mintha kiszellőzne
Ritkábban jár a villamos és jár Combino is, amiket utálok
Az utastársak csak akkor nyitnak ablakot, amikor kint 30 fok van, addig meg én megsülök/fulladok
Ha valahol a klíma annyira erősen működik, hogy egyáltalán kezdek lehűlni, már panaszkodnak körülöttem, hogy ez egészségtelen - végülis lehet
Egy picit hűvösebb éghajlat lenne jó nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!