Mi a tisztelet? Kik azok a személyek, akik felé ezt tanúsítjátok? Kik azok az emberek, akik felé nem szoktátok alkalmazni? (Bármit ìrhatok, ami eszetekbe jut a témával kapcsolatban. )
Szerintem ha valaki udvarias, megadja mindenkinek a tiszteletet elsőre. Én minden felnőttel szemben tiszteletet tanúsítok, még akkor is ha megsem érdemlik,maximum magamban morgok ha olyan az illető...
A tisztelet adás a viselkedés megnyilvánulásán is múlik, illetve egyfajta tolerancia is.
a tiszteletet én adom, annak aki kiérdemli, kivívni v kicsikarni nem lehet..
a tisztelet kifejezése nálam az osztatlan figyelem és az érdeklődés..
Azt nem szoktam tisztelni aki ártott nekem.
Bírókat,hivatali személyeket,tanárokat,időseket,orvosokat(akik tényleg azok!) legtöbbször tisztelek,amennyiben normálisan beszélnek hozzám,mivel én is normális voltam velük.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó:szóval te mindenkinek megadod ezt a fajta bánásmódot?
Annak jár tisztelet, aki megérdemli.
Van jó egy pár kisiskolás korú gyerek, akit jobban tisztelek, mint valamennyi idős embert. - Korra hivatkozva tiszteletet követelni nevetséges. Az, hogy megöregedhetett nem eredmény, hanem jutalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!