Miért van az, hogy engem mindig megtalálnak, leszólítanak a kéregetők?
Például van a városban egy fószer tudjátok, olyan "nyomorékmotorral", aki állandóan "megtalál". De a legdurvább ma volt: éppen mennék be a pékségbe, már nyitottam az ajtót, amikor az méterekről rám kiabál, miközben felém "robog" hogy várjak, várjak. Persze nem vártam, és bementem. Aznap viszont már ez volt a második "találkozásunk". De a legfurább, hogy kora délután már egyszer akart kunyerálni tőlem. Szóval eddig csak néhanap "futottunk össze", ma meg kétszer is. Kellemetlen. És még ha egyenesen megmondaná, mit akar, de egy sor felesleges szöveget letol, hogy áldjon meg így meg úyg engem a jóisten és satöbbi. Én meg sem várom, mert lemenne a nap, mire a végére érne. Egyébként a városi sétáim során nem szokott nálam pénz lenni, szóval még ha lenne sem tudnék adni, bár nem is akarok.
De nem csak ő az egyetlen, engem minden kéregető leszólít, nem tudom, miért.
Talán olyannak tűnők, aki megszánja őket? Vagy palimadárnak?
Mást is egyfolytában zargatnak ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!