A baratnom 20 eves, nem akarok elfogult lenni. De egy okos, termeszetes szepseg. Barkinek eladja magat, barkivel szot ert, sokan irigyelnek a testi adottsagait. Viszont egyre inkabb latom rajta, hogy nem szereti azt amit a tukorbe lat. Eloszor csak a melleit akarta megcsinaltatni. Arra meg azt mondtam, hogy rendben van, ha bizonyos hatarokon belul van. Aztan jott, hogy az orrat. (Teljesen normalis az orra, semmi baj vele) Mar a szemet, a 'tokajat', mert szerinte ott van, es ezert nem latszik jol az all csontja. Orulten figyel az etkezesre, soha semmi bunozes, pedig bevallotta hogy megtudna neha halni egy jo sajtos pizzaert. De nem eszi meg, ha rendelek neki. Heti 5x edzes, a sminkjenek, a hajanak, a ruhainak mindig tokeletesnek kell lennie. Szerintem ez mar nem normalis, nincs egy egeszseges hataron belul. Kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is.
2019. febr. 21. 22:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem se normális, de nem tudsz vele mit csinálni, nem fog hallgatni rád. Vagy kimagyarázza vagy megsértődik, de lehet mindkettő.
2019. febr. 21. 22:35
2/7 A kérdező kommentje:
Mar emlitettem neki, hogy szerintem ez nem jo. Erre megkerdezte, hogy te megvagy elegddve magaddal? Vissza dobalta ugy a labdat, hogy en eszre se vettem.
2019. febr. 21. 22:40
3/7 anonim válasza:
Menekulj, ha kedves az eleted. Nem viccelek, a csaj elmebeteg.
2019. febr. 21. 22:52
4/7 lempicka válasza:
Lelki problémái vannak! A média vagy a családja okozza a folyamatos kisebbrendűségi komplexust. Az önértékelési zavar már kóros nála!
Te egyedül kevés leszel a probléma megoldására! Kell egy szakember.. erre könnyen nem fog ráállni, addig viszont, lehet, hogy tudnád befolyásolni!
szinte mindenről lehet tudni manapság, hogy mire jó, így még a sajtos pizza is megmagyarázható.. hogy azért egye mert fontos aminosavakat tartalmaz amitől szép lesz a bőre.. (vagy hasonló kamuk)
ha nem táplálkozik rendesen bulimiás vagy anorexiás is lehet a későbbiek során! Ő maga akkor se fogja látni, ha már ott tart.. Neked kell észnél lenni, és megelőzni a bajt. A szülei nyilván nem törődnek vele eléggé, mert már fel kellett volna, hogy tűnjön nekik a gyerekük életvitele/viselkedése! Próbáld meg a szülők figyelmét felhívni azokra a tényekre amiket észrevettél. ha nem vesznek komolyan fordulj máshoz aki befolyásos - aki segíteni tud!
2019. febr. 21. 23:29
5/7 anonim válasza:
A szavaknak hatalmas ereje van!addig valóban dícsérgesd.
Hogy milyen természetes szépség...cuki tokája van :) stb
Magyarázd el neki,hogy Te így szerettél bele és ha másmilyen lenne,talán lehet zavarna is téged.
Nagyon sokat dícsérd.
Minden fejben dől el.Nekem is van tokám,de láttam egy masik lánynak is és az nagyon cukin nézett ki tőle!azóta én is cukinak tartom a tokám...
Adj egy puszit orrocskájára néha,szemeire :) mindent tegyél meg.
2019. febr. 22. 08:02
6/7 anonim válasza:
Egy dolog zavar engem.
Bocsánat,ha tévedek.
Volt egyszer egy pasi,aki imádott engem és mindenemet gyönyörűnek látta,ezért én is magamat.
Biztos, hogy te gyönyörűnek latod a barátnőd?
Aztán lehet más hatására èrez így...nem tudhatom.
2019. febr. 22. 09:38
7/7 A kérdező kommentje:
A vilag legszebb nojenek latom. De ezt reggel,amikor kocosan, csipasan, egy regi szakadt poloba kell fel, akkor is elmondom neki.Nekem sokkal szebb, amikor csak kint horgaszunk, es smink nelkul, mackoba ul mellettem. De ilyen egyre ritkabban van. Mindig csak mas instagramos lanyokhoz hasonlitja magat. 20 eves, es rancokat lat magan,meg hogy milyen csunya..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!