Hölgyek, lányok! Ti minek örülnétek jobban, ha a párotok egy Horvát vagy egy Görög nyaraládsal lepne meg?
Én annak örülnék a legjobban, ha nem lepne meg vele, hanem együtt választanánk és terveznénk meg a nyaralást. Ha ajándéknak szánja, akkor az úticélt lefoglalhatja, de a szervezésben benne szeretnék lenni, főleg, hogy én ezerszer rutinosabb utazó vagyok a páromnál és a szállással ill. útitervvel is jobban járunk, ha nem csak ő szervezi, hanem én is beleszállok :D
Amúgy mindkét úticél jó választás, de a hölgy preferenciáinak ismerete nélkül erre lehetetlen jó tanácsot adni. Ha már nyaralni vinnád, akkor csak tudod, hogy miket szeret..
Horvátországban az Isztrián voltam, nagyon szép.
Görögországban pedig Zakynthoson, illetve Korfun. Korfut imádtam,Zakynthos egy picit csalódást okozott. Nagy vágyam elmenni Rodoszra,illetve Krétára is, szóval én Görögországot választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!