Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az a fizetés amit ti...

Mi az a fizetés amit ti "elvártok" a jövőbeli párotoktól?

Figyelt kérdés

2019. febr. 20. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

"Utolsó tetszik a válaszod, h ennyire család centrikus vagy, de ha ez mind adott lenne és így ahogy írtad segítenéd is a gyerekedet akkor az a gyerek sanszos h világ életében csak anyu apu pénzét költené úgy kb élete végéig."

Nem tudom, hogy mennyire személyes tapasztalatokra, statisztikákra, vagy csak elképzelésekre alapoztad a felvetésed.

Nálunk a családban a két tesómat, két unokatesómat és engem neveltek így. Nekem nem úgy tűnik, hogy a szüleink pénzét költenénk életünk végéig. A húgomon kívül, aki még egyetemre jár, de mellette már dolgozik, mindenkinek saját fizetése van.

2019. febr. 20. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Lemaradt az előző kommentről, de olyan a fizetése, amiből gond nélkül megél (sőt a harminc feletti gyerekek jobban keresnek, mint a szülők).
2019. febr. 20. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
300.000, de ha kevesebb és szeretem akkor mindegy
2019. febr. 20. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Huuh a sok minimálbéres hogy lepontozta a 10est.:D

Pedig igaza van, ez kéne a normális legyen!

Férfiként mondom, nettó 260at keresek, a párom 140et, de eszünkbe sincs ennyi pénzre alapozi egy jövőt. Pláne albérletbe szülni!

Ráadásul ha ő szül, én azt szeretném ha amíg a gyerekek nem lesznek min. 12-14évesek otthon maradna velük. Úgyhogy teperek a jobb munkáért, jobb életért. Más tőlem családozhat a semmire meg a nyomorra, engemnem izgat.

2019. febr. 20. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok. Páromtól minimum 200 nettót várok el. Én jelenleg 290 nettót keresek, de ez a közeljövőben bőven emelkedni fog. A 200 nettó is csak azért elvárás, mert valaki olyat akarok párnak, aki le is tett valamit az asztalra egy büfé-ruhatár diplomán kívül.
2019. febr. 20. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!