Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az a fizetés amit ti...

Mi az a fizetés amit ti "elvártok" a jövőbeli párotoktól?

Figyelt kérdés

2019. febr. 20. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi, hogy anyagilag tőlem független legyen. Vagyis ne nekem kelljen eltartani, és a kiadásokból ki tudja venni a részét.
2019. febr. 20. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
300.000 ezer forint havonta.
2019. febr. 20. 17:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: vagyis 300 millió? :o
2019. febr. 20. 17:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Másodikon már most látszik, h vagy buta liba vagy egy troll kisgyerek. xD
2019. febr. 20. 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Régebben, amíg szarul kerestem, annyi elvárásom volt, hogy az aktuális párom saját magát tartsa el. Most már nincs ilyen elvárás, mivel keresek annyit, hogy ketten is vígan eléldegélünk belőle. Ha a férjem nem akar dolgozni, akkor nem dolgozik.
2019. febr. 20. 17:45
 6/15 anonim ***** válasza:
42%

Az én családomban mindenki egyetemet végzett, aki szeretett volna, mindenki azt a szakot, amit választott magának.

Szeretném, ha a gyerekeimnek is, ha ezt szeretnék, lenne lehetőségük olyan foglalkozást választani, amit szeretnek csinálni, függetlenül attól, hogy az egy párszázezres okj vagy egy külföldi egyetemi szak, ahol fizetni kell a gyerek megélhetését 3-5 évig. Illetve ha lenne lehetőségük magánsuliba járni.

Szeretnék minden gyerekemnek segíteni lakást venni, még ha nem is tudom kifizetni a teljes lakást árát, örülnék, ha nem kéne amiatt aggódniuk, hogy hova fognak szülni 27 évesen, mert még nincs megtakarításuk az egyetem után.

Úgy gondolom, hogy ez nem csak a párom fizetésétől függ, együtt vagyunk benne a helyzetben, ráadásul nem csak 1-2 évig, hanem 20-30-ig. Tehát nem mindegy, hogy egy gyári munkásról beszélünk aki 500 bruttót kap 30 éven át vagy egy pályakezdő diplomásról, aki most ennek a felét kapja, de ahogy lesz tapasztalata nőni fog a fizetése és néhány éven belül 8-900 ezret fog keresni, ráadásul a rugalmas munkaidő miatt el tud menni a gyerekekért, tudok én is kevésbé családbarát munkahelyet választani.

Nem mindegy, hogy mennyire tud spórolni, mert ha nagyon felvágós és szórja a pénzt olyan dologkra amikre szerintem nem kéne, akkor szintén nem lesz elég megtakarításunk.

Szóval sok mindentől függ.

2019. febr. 20. 17:54
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó tetszik a válaszod, h ennyire család centrikus vagy, de ha ez mind adott lenne és így ahogy írtad segítenéd is a gyerekedet akkor az a gyerek sanszos h világ életében csak anyu apu pénzét költené úgy kb élete végéig.
2019. febr. 20. 18:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem várok el semmit, keressen annyit amennyiböl megtud élni.
2019. febr. 20. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már annak is örülök ha van munkája.
2019. febr. 20. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

Minimum nettó 250-300.000ezer.

Alapból ennyit, de ha fél milla lenne még jobb lenne. Az tök m1, hogy "öltönyös" diplomás közép-felsővezető, vállalkozó vagy "piszkos nadrágos" jó szakmunkás aki több százezret hazavisz. DE ennyi pénz kell ahhoz, hogy nyüglődések, lemondások nélkül családot alapítsunk. Ne az árakat kelljen nézni vagy 2 szobás panelba szülni.

Én úgy gondolom a férfi tisztje többet keresni és családfőnek lenni, ami sajnos ma már nem divat, sőt lassan mi tartjuk el őket.:S

Természetesen én is kiveszem a részem, de számomra fontos, hogy felnézhessek a férfira.

Én így gondolom és épp ezért nem leszek olyan önző, hogy anyagi biztonság, stabill jó fizetés nélkül családot alapítsak bárkivel csak mert "társadalmi elvárás".

Akkor maradok inkább bolond macskás nő.;)

2019. febr. 20. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!