Mit jelent egy férfi számára egy nő élőben és facebookon?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok,kirugtak az állásombòl igy van egy kis szabad időm,szerencsére félretett pénzem is.Igazából most kezdtem nézelődni a facebookon idáig szinte nem is nyitottam meg.Most 20 éves gyönyörű modellalkatú talán már 25 26 évesnek is kinéző csajokat látok,kik 600 800 like al vannak elhalmozva a szomszéd városokból való férfiaktól.Ennyire népszerű lenne egy ilyen csajszi? Mit tudhat 20 évesen,hogy így ragadnak rá a férfiak?Milyen igénye van egy ilyen bombázonak? Milyen jellemű férfinek kell ilyen csaj? Jó lenne ha valaki tényleg kifejtené őszinte okos véleményét,esetleg tapasztalatát.Talán tul maradi vagyok.#ismerkedés #vagy facebook
2019. febr. 18. 14:41
1/2 Alain Delon válasza:
Jól néz ki és nyomnak rá egy lájkot, esetleg szívecskét. Ennyi az egész: egy kattintás. Semmi különös nincs mögötte.
2/2 anonim válasza:
Olyan dolgokrol maradtál le, hogy "fénykepszűrők" amit már azok is tudnak használni akik a photoshophoz lusták. Úgyhogy most már mindenki úgy néz ki, mint régen a sztárok akiket ha szerencséd volt csak képeken láttál. :D
Facebookon mindenki szép, de legalabbis szebb mint élőben bármikor, és mivel magadat szoktad látni élőben is, egész biztos úgy fogod magad ettől érezni, hogy nálad mindenki szebb, így jobban megtolod a képeken a szépítőket, és ezért a téged nézők is azt gondolják mennyivel szebb vagy már mint ők, úgyhogy ők is megtolják a szépítőket, és végül soha nem merünk majd találkozni senkivel nehogy kiderüljön hogy nézünk ki valójában, vagy ha véletlenül összefutnánk akkor sem ismernénk fel a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!