Mit csinálnátok ha nem kapnátok vissza a kölcsön pénzt?
Egy régebbi "barátnőm" anyja kért tőlem kölcsön pénzt még 2 éve, persze én hülye adtam, az volt fizukor adják vissza. Azóta eltelt már jó pár fizu. Volt hogy rá is kérdeztem h mikor tudja visszaadni, mert nekem is szükségem lenne a pénzre és erre mindig a kifogások voltak. Összesen 4x próbáltam visszakérni, de nem adják vissza. Persze ha véletlenül valahol összetalálkozunk akkor úgy csinálnak mintha semmi nem lenne.. széles mosoly, nagy köszönés.
Egyszerűen nem is értem. A pénzemről már lemondtam, mert tudom soha nem kapom vissza. Veletek is volt már ilyen?
En voltam. Nem akarta visszaadni hogy akkor kolcsom kell kerjen mastol stb.
En.azt mondtam -munkatarsnom volt- nekem nagyon kell a penz , felmondtam holnap jovok erte.
Nincs penz igy ugy. Mondtam kerjel kolcson mert nekem kell holbap a penz. Masnap mikor odaertem felhivtam es mondtam gyere az ajto ele kell a penzem-20e ft volt. Kijott es hozta a penzt.
Ra egy-2 napra visszamentem fmdolgozni , de megvolt a penz .Igaz tenyleg elakartam menni mas munkahelyre..igazibol igazat mondtam..csak megis ugy alakult h visszamegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!