Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányok miért a farzsebükbe...

A lányok miért a farzsebükbe rakják a telefonjukat?

Figyelt kérdés

Minden lány akit az utcán látok és minden ismerősöm/tanárom mindenki! Vagy a táskájában de az ritkább és mivel mindenki nyomkodja út közben vagy zenét hallgat ezért most a táska nem számít.

Én fiú vagyok és ezért ennyire abszurd számomra. Minden fiú és férfi akit ismerek az a sima elülső farmerzsebében hordja. Logikus és ésszerű. De FARZSEB?! le se lehet vele ülni és sok lány panaszkodott már, hogy betört mert elfelejtette, hogy ott van, beleesett a wc-be meg hasonló történetek. DE AKKOR MIÉRT RAKJÁK ODA UTÁNA IS?!

Egyszerűen ez kikészít és szeretném tudni rá a választ :D

2019. febr. 14. 19:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Aktamindenit :O Megvilágosodtam! Köszönöm szépen a segítőkész kommenteket :)))) Most már tudok majd aludni
2019. febr. 14. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok,nekem még sosem volt olyan nadrág/kabát zsebem amiben elfért volna bármi :D

Azt is hallottam hogy szándékosan így gyártják a női cuccokat,hogy több táskát tudjonak nekünk eladni. Az én telefonom kb félig fér bele a farzsebembe,ezért nem rakom bele,táskában hordom,kivéve ha kéznél kell hogy legyen,de akkor is csak úgy rakom zsebbe hogy közben fogom. A táskában azért rossz,mert tele van mindenfélével,és ha kell,nehéz kikotorászni onnan.

De tényleg rohadt idegesítő hogy sehol nincs rendes zsebem,mindenhova kistáskával kell járnom. A barátommal is beszéltünk ezekről,pl az ő téli kabátján mindenfelé tele van nagy mély zsebekkel,az egyémre meg csak egy kis vájat van vágva amiből még a papírzsepi is kiesik :D

2019. febr. 14. 19:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen Igen :DDD Én is bulizni egy kabátban és egy farmerben megyek és MINDEN elfér :D haha Még powerbank vagy töltő is ha hétvégére megyek. Még az ajándék és egyebek is. Annyi zseb van meg minden :D Nyáron viszont szívás, de egy éjszakát még rövid gatyában is ki lehet húzni :) Vicces ezeket így olvasni :D
2019. febr. 14. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Jaja, egyetértek az előttem szólókkal. A hülyezsebes női ruhákról még youtube videó is készült. https://www.youtube.com/watch?v=sgClLt-KAFU

Én is utálom. Az egyetlen ruhadarabom, aminek rendes zsebei vannak, az a télikabátom.

2019. febr. 14. 20:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Látom, elhülyéskeded a saját kérdésed (végigolvastam). Akkor én is: anno azért nem hordtam a szűk farmergatyám hátsó zsebében a telefont, mert marha jó volt a seggem (ez nem vicc, tényleg), és nem akartam, hogy egy téglalap elcsúfítsa. :)
2019. febr. 14. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Én sem értem, föleg, hogy csajoknal altalaban minimum egy táska mindig van
2019. febr. 15. 03:11
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
De minek vesztek ilyen nadrágot, amin nincs zseb? Én is nő vagyok, de mindig találok nagyzsebes nadrágot. Ha nem találnék, simán vennék a férfirészlegen.
2019. febr. 15. 14:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig a farzsebemben hordom. Ha leülök, akkor ki szoktam venni a zsebemből és beteszem az ölembe vagy leteszem valahová mellém, de amúgy nem szokott zavarni. Ott biztonságosnak is érzem, nekem még soha nem esett ki a farzsebemből (azért a női nadrágokon szűkebb, szorosabb zsebek vannak, amik megtartják). Valamint nekem ez a legpraktikusabb, mert közel van hozzám, hallom, könnyű elővenni és ilyenek. Ha olyan felső van rajtam, ami takarja pl. kabát, akkor inkább a kabát zsebébe teszem, mert olyankor ahhoz könnyebben hozzáférek (nekem a kabátokkal nem volt még problémám, eddig mindig elfért a kabátzsebemben). Viszont a táskámba csak ritkán szoktam tenni, nem szeretem ott tárolni (a legtöbb táskám csak szimpla beledobálós és nem egy egyszerű dolog onnan előbányászni, ha éppen szükség van rá és nem is mindig hallom meg, ha hívnak vagy ilyesmi). Úgyhogy a kabátzseb bevált, viszont egyetlen egy olyan nadrágom sem volt még, amin lett volna első zseb, szóval kizárásos alapon marad a hátsó. Nekem ez is tökéletesen megfelel, nem azt mondom, hogy néha nem jönne jól, ha több női ruhán lenne normális, használható zseb, de mondjuk annyira nem hiányzik.
2019. febr. 16. 01:23
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

Nekem van sok magasderekú nadrágom, egyrészt jól kiemeli, amit ki kell, másrészt a farzseb annyira felül van, hogy nagyon kényelmes ott hordani a telót, nem lehet ráülni, nem feszül, nem görbül el. Persze a férfi nadrágok meg pont, hogy alacsony derekúak, nem tudom abban mi a jó, ha kilóg a seggük/alsógatyájuk.

Mosdóban kiveszem a teló és leteszem valahova. Annyira megszoktam már farzsebben, hogy egyenesen zavar ha nem ott van. Az egyetlen hiba, hogy ha rezgőn van, azt sokszor nem érzem, illetve ha hívnak, volt már, hogy felvette a fenekem, az illető meg nem tudta, miért nem szólok bele :DD

2019. febr. 16. 20:09
 20/20 ValakiIttÉsMost válasza:
Az előttem lévőkkel teljesen egyetértek, nekem se nagyon vannak első zsebes nadrágjaim. Viszont a másik probléma, hogy amiken van, és még úgyahogy a telefonom is belefér, mikor leülök, a felénél ketté kéne törnöm hogy ne nyomja a hasam és a combom is. A férfinadrágoknál olyan mélyek általában a zsebek, hogy az egész telefon a combod mellett van, nálunk viszont a csípőig ér. Így ha az első zsebben tartanám, mindig ki kéne vennem ha sétálok, leülök, lépcsőzök, bármit csinálok és nem egy helyben állok. A farzsebemmel még nem volt probléma, ha leülök valahova nem esik ki, ha pedig el mell mennem mosdóba, szimplán megfogom a kezemben vagy lerakom valahova. Attól is függ, mennyire van lent a farzseb, ha túlságosan, akkor tényleg rá lehet ülni úgy hogy elgörbüljön, de magas derekú farmeroknál inkább az ember derekán van, mint fenekén.
2022. nov. 12. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!