A lányok miért a farzsebükbe rakják a telefonjukat?
Minden lány akit az utcán látok és minden ismerősöm/tanárom mindenki! Vagy a táskájában de az ritkább és mivel mindenki nyomkodja út közben vagy zenét hallgat ezért most a táska nem számít.
Én fiú vagyok és ezért ennyire abszurd számomra. Minden fiú és férfi akit ismerek az a sima elülső farmerzsebében hordja. Logikus és ésszerű. De FARZSEB?! le se lehet vele ülni és sok lány panaszkodott már, hogy betört mert elfelejtette, hogy ott van, beleesett a wc-be meg hasonló történetek. DE AKKOR MIÉRT RAKJÁK ODA UTÁNA IS?!
Egyszerűen ez kikészít és szeretném tudni rá a választ :D
Én lány vagyok,nekem még sosem volt olyan nadrág/kabát zsebem amiben elfért volna bármi :D
Azt is hallottam hogy szándékosan így gyártják a női cuccokat,hogy több táskát tudjonak nekünk eladni. Az én telefonom kb félig fér bele a farzsebembe,ezért nem rakom bele,táskában hordom,kivéve ha kéznél kell hogy legyen,de akkor is csak úgy rakom zsebbe hogy közben fogom. A táskában azért rossz,mert tele van mindenfélével,és ha kell,nehéz kikotorászni onnan.
De tényleg rohadt idegesítő hogy sehol nincs rendes zsebem,mindenhova kistáskával kell járnom. A barátommal is beszéltünk ezekről,pl az ő téli kabátján mindenfelé tele van nagy mély zsebekkel,az egyémre meg csak egy kis vájat van vágva amiből még a papírzsepi is kiesik :D
Jaja, egyetértek az előttem szólókkal. A hülyezsebes női ruhákról még youtube videó is készült. https://www.youtube.com/watch?v=sgClLt-KAFU
Én is utálom. Az egyetlen ruhadarabom, aminek rendes zsebei vannak, az a télikabátom.
Nekem van sok magasderekú nadrágom, egyrészt jól kiemeli, amit ki kell, másrészt a farzseb annyira felül van, hogy nagyon kényelmes ott hordani a telót, nem lehet ráülni, nem feszül, nem görbül el. Persze a férfi nadrágok meg pont, hogy alacsony derekúak, nem tudom abban mi a jó, ha kilóg a seggük/alsógatyájuk.
Mosdóban kiveszem a teló és leteszem valahova. Annyira megszoktam már farzsebben, hogy egyenesen zavar ha nem ott van. Az egyetlen hiba, hogy ha rezgőn van, azt sokszor nem érzem, illetve ha hívnak, volt már, hogy felvette a fenekem, az illető meg nem tudta, miért nem szólok bele :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!