Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy ma...

Mit gondoltok arról, hogy ma megszűnik a Music FM?

Figyelt kérdés
kb 1 óra és elhallgat a 89,5 Music FM, mert nem tudták meghosszabbítani a frekvenciaszerződésüket, a kormányellenességük és szókimondóságuk miatt. 2012 óta első pillanattól hallgatom őket és nekem majd megszakad a szívem, hogy őket is elvesztettem, mint a régebbi semleges rádiókat. Ti erről mit gondoltok? Érdekel benneteket a dolog? Mi állhat ténylegesen a háttérben?

2019. febr. 7. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Én leszrom.
2019. febr. 8. 06:50
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Hogy őszinte legyek, én nem nagyon sajnálom. Ami jó volt rajta az a reggeli műsoruk, a többi nagyon gagyi volt. A zene rossz volt, és az is olyan monoton és ismétlődő, hogy herótot kapott tőle az ember. Kijött egy új szám és azt minden egyes ki_aszott órában lejátszották, így amikor kétévente kijött egy tényleg jó szám azt is két nap alatt megutáltatták az emberrel.

A másik a kis DJ-ik. Hetente bejelentették, hogy új számuk van, mondom na ezt meghallgatom. Beszéltek az új számról, behívták a készítőjét, izgatottak voltak, aztán amikor elindult a szám, nem volt semmi új, csak egy 40 éves zene ami alá benyomtak egy tuc-tucot.

A nap nagy részében idegesített engem is, a munkatársamat is, ezért általában dél körül ki is nyomtuk, de a főnök mindig visszakapcsolta.

Én csak abban reménykedek, hogy a helyén lesz valami normális, ami tényleg változatos, nem 20 számból áll a zenei listájuk és nem játszanak sz_rt csak azért mert újdonság.

Azért az is sokat elmond, hogy a retro rádió két hónap alatt elvette a hét éve fennálló music fm-től a leghallgatottabb rádió címet.

Persze ez csak a saját véleményem, ha te szeretted gyászold meg, de én fogok sírni érte

2019. febr. 8. 06:51
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Őszintén, pont lesz***rom, felőlem az összes megszűnhetne az se zaavrna.
2019. febr. 8. 07:59
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

Nem nagyon érdekel. Nálunk nem is lehetett fogni rádión (pedig megyeszékhelyen élek), úgyhogy nem tudok semmit erről az adóról. Néha neten belehallgattam a reggeli adásba, de szörnyű volt. Bochkor Gábort sosem bírtam, de kár szomorkodnod, mert úgyis fel fog tűnni majd valahol máshol.

Meg ez csak egy rádió... Majd lesz másik.

2019. febr. 8. 08:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt fogható, így semmit de érzek
2019. febr. 8. 08:42
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Mar leirtad, miert: "a kormányellenességük és szókimondóságuk miatt." Eleg szomoru. A utobbi evekben nagyon ritkan hallgattam radiot, amikor igen, akkor is csak a MusicFMet.
2019. febr. 8. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Lassan nem marad rádió, amit hallgathatnék a kocsiban. A Retro Rádiót max fél óráig még élvezem is, de a heti 3-4 órás utaimon mit hallgassak?
2019. febr. 8. 11:04
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem izgat. Én mindig is a sajàt városom ràdiójàt hallgattam. Minek hallgassak budapesti ràdiót??
2019. febr. 8. 11:05
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
Engem anno már a Sláger rádió is borzalmasan irritált, hogy a Queen-től meg az Alphaville-től, Republic-tól és hasonló klasszikusoktól kemény 1-2 számot tudtak csak leadni rendszeresen, mert volt talán 2-4 db. CD-jük audio-val teleírva, aztán azokat váltogatták csak a lejátszóba vagy mifene. A betelefonáló IQ-betyárokról nem is beszélve: "Hello, Kis Mariska Aranka vagyok, kérnék szépen a Bikinitől valami jó számot, köszi" Még azt se tudták megmondani, mi a francot kérjenek, mert elhitték azt a maszlagot, hogy "a kívánság műsor tudja, mi kell neked!" No comment. A magukat műsorvezetőnek nevező, saját baromságaikon vihorászó, heherésző szánalmas, idegesítő tréfarépáktól meg a falat kapartam az idegtől (Boros-Bochkor duó + a fő seggnyalójuk, a Voga). Nem is sajnáltam, amikor eltűnt a fenébe, a Music FM-et (micsoda szuperkreatív név) se fogja sokáig siratni senki. Amúgy is, aki azt akarja hallgatni, amit akar és igazán szeret, már rég netrádiót vagy Spotify-t használ.
2019. febr. 8. 11:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem ellenszenvesek ezek a reklámokádó organizmusok. Egytől egyig értéktelenek! 12 egy tucat, tehát nem veszteség! Számomra nem műsor az, hogy 20 perces reklámok között folyamatosan mások nyomorán vihorászik valaki egy általa kiválasztott cimborával! Ez a ma "modernnek" kikiáltott áramzabáló, éterromboló, reklámokádó "rádiók" a szintje!
2019. febr. 8. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!