Mit gondoltok arról, hogy ma megszűnik a Music FM?
Hogy őszinte legyek, én nem nagyon sajnálom. Ami jó volt rajta az a reggeli műsoruk, a többi nagyon gagyi volt. A zene rossz volt, és az is olyan monoton és ismétlődő, hogy herótot kapott tőle az ember. Kijött egy új szám és azt minden egyes ki_aszott órában lejátszották, így amikor kétévente kijött egy tényleg jó szám azt is két nap alatt megutáltatták az emberrel.
A másik a kis DJ-ik. Hetente bejelentették, hogy új számuk van, mondom na ezt meghallgatom. Beszéltek az új számról, behívták a készítőjét, izgatottak voltak, aztán amikor elindult a szám, nem volt semmi új, csak egy 40 éves zene ami alá benyomtak egy tuc-tucot.
A nap nagy részében idegesített engem is, a munkatársamat is, ezért általában dél körül ki is nyomtuk, de a főnök mindig visszakapcsolta.
Én csak abban reménykedek, hogy a helyén lesz valami normális, ami tényleg változatos, nem 20 számból áll a zenei listájuk és nem játszanak sz_rt csak azért mert újdonság.
Azért az is sokat elmond, hogy a retro rádió két hónap alatt elvette a hét éve fennálló music fm-től a leghallgatottabb rádió címet.
Persze ez csak a saját véleményem, ha te szeretted gyászold meg, de én fogok sírni érte
Nem nagyon érdekel. Nálunk nem is lehetett fogni rádión (pedig megyeszékhelyen élek), úgyhogy nem tudok semmit erről az adóról. Néha neten belehallgattam a reggeli adásba, de szörnyű volt. Bochkor Gábort sosem bírtam, de kár szomorkodnod, mert úgyis fel fog tűnni majd valahol máshol.
Meg ez csak egy rádió... Majd lesz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!