Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy ma...

Mit gondoltok arról, hogy ma megszűnik a Music FM?

Figyelt kérdés
kb 1 óra és elhallgat a 89,5 Music FM, mert nem tudták meghosszabbítani a frekvenciaszerződésüket, a kormányellenességük és szókimondóságuk miatt. 2012 óta első pillanattól hallgatom őket és nekem majd megszakad a szívem, hogy őket is elvesztettem, mint a régebbi semleges rádiókat. Ti erről mit gondoltok? Érdekel benneteket a dolog? Mi állhat ténylegesen a háttérben?

2019. febr. 7. 22:53
1 2 3
 1/21 Lisa39 válasza:
79%
Nekem is megszakad a szívem!!! Szerettem őket, különösen Bocsiekat..... Hogy mi állhat a háttérben??? Vagy a politika vagy anyagi dolgok, gondolom.
2019. febr. 7. 23:00
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelmű hogy a politika és a pénz szerintem
2019. febr. 7. 23:02
 3/21 A kérdező kommentje:
Elvileg pénzzel nem volt baj, a bulikból bőven jött bevétel. A politika meg evidens, de hogy mi konkrét baju kvolt velük, azt nem tudom :\
2019. febr. 7. 23:05
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem is tudtam róla. Kár. Szerettem azt a kis nyoooolcvankileeenc ooot osszehoz minkeeet mju zik efem! Dallamot.
2019. febr. 7. 23:19
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát vége, ennyi volt...
2019. febr. 8. 00:00
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Egy olyan csatornáért, ami képes alkalmazni egy akkora egoista, primitív bunkót, mint a Bochkor Gábor egyáltalán nem kár.
2019. febr. 8. 00:05
 7/21 anonim ***** válasza:
33%
Engem nem zavar hogy megszűnik mindig idegesített azaz ember
2019. febr. 8. 00:26
 8/21 anonim ***** válasza:
77%

Egyértelmű hogy politikai okok miatt született meg ez a döntés hogy nem kapnak hosszabbítást. Egyébként eleinte utáltam őket, a zene amit játszanak nem a stílusom igaz hogy évek múltán megszerettem a mixeiket, és persze magát a rádiót is. Nekem előtte más kedvenc rádióim voltak amik szintén megszűntek. A környék ahol lakok 2-3 éve egyedül a Music FM volt a leghallgathatóbb rádió amit lehetett hallgatni ezért is szerettem meg. Persze hallgattam mást is amikor olyan helyen jártam autóval ahol már nem volt fogható a csatorna vagy még megvolt a másik kedvenc ugye...

Megmondom őszintén az utóbbi években megszerettem ezt a rádiót és amikor megtudtam hogy ennyi volt nekik is, szó szerint dührohamot kaptam hogy tényleg minden jót elvesznek az emberektől.... Persze ott van még a Rock rádió is amit szoktam hallgatni amikor Budapest közelében járok de az ritka. Sajnálom hogy ennek a rádiónak is vége és jóformán egy helyi rádió van ami úgy ahogy elmegy szinten van de unalmas mert sokat ismételnek. Ezért is döntöttem el hogy beruházok egy bluetoothos autós rádióra és általam összeválogatott zenék fognak szólni és ennyi. Más hallgatható rádiót én nem tudok szóval ennyi sajnos.

2019. febr. 8. 00:28
 9/21 A kérdező kommentje:
A Rock FM egy hete megszűnt.....
2019. febr. 8. 01:01
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Én azóta nem hallgatok rendszeresen rádiót, amióta megszűnt a Class FM még 2014-ben. Szerintem felháborító, hogy csak így felszámolják a rádióadókat, annak ellenére, hogy több százezer ember hallgatja őket, tehát nem is a népszerűséggel vannak gondok. Tucatnyi ember veszti el az állását egyik napról a másikra, szerintem felfoghatatlan, miért lehet ezt megcsinálni velük, jó, ha manapság 5 évet megél egy-egy rádióadó... Megviseli ez nemcsak a rádióban dolgozókat, de a hallgatókat is. Főleg, hogyha politikai valóban okok állnak a döntés mögött, ami egyenesen gyomorforgató.
2019. febr. 8. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!