Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy cigány hogy lehet introver...

Egy cigány hogy lehet introvertált?

Figyelt kérdés

2019. febr. 5. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet azért, mert ember ő is? :O
2019. febr. 5. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
De általában minden roma temperamentumos
2019. febr. 5. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Mindig vannak kivételek, aztán a cigányság megy ugyanolyan kevert már, mint a magyarság.
2019. febr. 5. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Én cigány vagyok.Egyáltalán nem barátkozom senkivel,sőt inkább gyűlölöm az embereket.Ezért munkát is olyat kerestem,ahol egyedül dolgozhatok,bár gondolom egyébként is kirekesztettek volna az introvertáltságom miatt, vagy csupán azért mert cigány vagyok,de így mondjuk azt hogy szerencsés vagyok,így nem vagyok pletyka tárgya,nem foglalkoznak velem..Ami nekem jó,mivel gyűlölöm az emberek felszinességét,ájtatosságát,színeskedését.

A munkán és az otthoni teendőkön kívül,leginkább pc játékokkal töltöm a időt,3D modelleket készítek különböző szimulátor játékokhoz,és filmezem.

Tehát a habitusom teljesen eltérő azon romákétól,szándékosan írtam romát(én cigány vagyok,magyar cigány,muzsikus családból való)akiket a hírekben,a youtube-on láthattok,akik megnehezítik különböző tetteikkel és megnyilvánulásaikkal,viselkedésükkel a normálisan élni próbáló emberek életét.Őket le kéne darálni kutyaeledelnek.

2019. febr. 5. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Introvertáltat már ismertem, engem viszont jobban elgondolkoztat, hogy miért nincs közöttük szemüveges?
2019. febr. 5. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

#5:

Én még öreg cigányt se láttam...

2019. febr. 5. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
96%

Kedvenc gyogyszertárosom cigány :D

Egyébként volt egy osztálytársam középsuliban fiú de az igazi mély sötét színű cigány ember. Debreceni egyetemre ment csak kis visszahuzódó volt. Sose mászkált csak olvasott

Van ilyen is

2019. febr. 5. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Hol láttál inrovertált romát?
2019. febr. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!