Egy roma srác, hogy lehet gátlásos, félénk, introvertált?
Figyelt kérdés
2019. jan. 13. 20:26
2/11 anonim válasza:
A viselkedés nem feltétlenül a származástól függ lehet hogy ilyen a neveltetése
3/11 anonim válasza:
Egy roma az roma !Itt vagyok az vagyok ,és büszke is vagyok !Meg látnál ,nem hinnéd el ,hogy az vagyok !Fehér bőr ,és ennyi abszolut nincs jele !70 százalék nem roma 30 százalék roma !
4/11 anonim válasza:
Attól mert roma nem kötelezi arra semmi és senki,hogy ezeknek az ellentétje legyen.
5/11 anonim válasza:
Csordában az is felbátorodik nem kell aggódni...
7/11 anonim válasza:
A legtöbb roma ilyen. Bár, ha Én nem a saját hazámban élnék, hanem élősködnék, mint ők, nekem sem lenne nagy a szám...
8/11 anonim válasza:
1. Ő a csicska
2. Csordában valóban olyan mint a többi cigány
.
.
3. Nem minden cigány extrovetált
Ez a három opció van.
9/11 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kíváncsi rasszista válaszokra engem csak érdekel a pszichológia
2019. jan. 13. 21:07
10/11 anonim válasza:
Úgy, hogy ő is ember.
Ez nem rassztól függ, mindenféle típusban vannak félénk, gátlásos emberek. Részben a neveltetés, részben a környezete, részben a saját kialakult értékrendje is okozhatja. Nem tudom, lehet-e örökölni, de az sem kizárt. És az is esélyes, hogy konkrét dolog miatt vált ilyenné, például egy rossz élmény, bántalmazás, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!