Egyest kaptam. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Én mindig azt csináltam, hogy vártam vele, amíg nem tudtam kijavítani a jegyet, aztán amikor már sikerült kijavítanom (mindig sikerült) akkor utólag elmondtam, hogy volt egy 1-esem, de már javítottam.
Nekem elég jól bejött ez a taktika.
Ne mondd meg. Ha meg megtudja akkor nevesd ki hogy ha emiatt cirkuszol. Lesz még több is.
Mi egyetemen kettesért imádkozunk!
Megsúgom nekem napi 1 egyes mindig megvolt,mert szó szerint sose csináltam házit. Tudod kinek van szabadidejében kedve hozzá...
Mégis itt vagyok. Kettes voltam mindenből,de a duplázott ötös érettségikkel nekem lett az egyik legjobb pontom és felvettek mindenhova ahova jelentkeztem,pedig nem noname egyetemek.
Szóval nyugodj megfele és röhögj egyet rajta. Semmi jelentőssége csak a kettes legyen meg év végén!
"Anya, ne haragudj rám, kaptam egy egyest, mert nem készültem fel rendesen, nem értem az anyagot, így le is sz...tam. Kérek segítséget, és ki fogom javítani. Ne legyél rám mérges kérlek, csak rossz napom volt. Legközelebb jobban igyekszek". Ennyi. Ha te is úgy állsz hozzá, hogy tisztelettudóan és értelmesen beszélsz anyukáddal, nem lesz nagy bünti. Max azt mondja, hogy oké, de hétvégén nem mész sehova. Te pedig értelmes ember módjára azt mondod, hogy oké, megértettem. Mert részben igaza van neki is.
Anno nekem a legrosszabb jegyem 4-es volt, majd 11-ben kaptam egy piros egyest matekból. Az volt az oka, hogy feleseltem a tanárnak, mert én voltam a f..szagyerek, és így kiküldött az óráról, a dogára meg egyest kaptam. Na, azt nekem kemény volt kimagyarázni otthon. Elmondtam végül az igazat, és egy istenes pofon volt a jutalmam. Nem az egyesért, hanem azért, amiért kaptam. Bocsánatot kértem a tanártól, így kijavíthattam :)
Te miért kaptál 1-est? Miből? Hanyadikos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!