Wolfgang Amadeus Mozart vagy Ludwig van Beethoven?
Figyelt kérdés
Kit szerettek jobban?2019. jan. 29. 20:14
1/11 anonim válasza:
Egyértelműn Mozart , a kedvencem tőle a Lacrimosa . Azt mondják Beethoven volt aki a legnagyobbat alkotott, és nem is tagadom ezt, de nekem Mozart örök kedvenc marad :).
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves Első, egyet értek veled!
2019. jan. 29. 20:26
4/11 anonim válasza:
Hát, igazából... Vivaldi Négy évszak, Bach D minor toccata and fugue, és a kedvencem, Shostakovich Waltz no. 2.
De kettejük közül Mozart.
6/11 anonim válasza:
Beethoven. Mozarttal sincs semmi bajom, de Beethovent jobban szeretem. Mondjuk olyan borzasztó sok klasszikus zenét nem hallgatok, szóval nem tom, mennyire releváns a véleményem.
7/11 anonim válasza:
Ha kettőjük közül kell választani, akkor Beethoven.
(Egyébként meg Chopin a nagy kedvenc)
8/11 anonim válasza:
Számomra Beethoven. Mozart munkásságát is kedvelem, de B. karaktere sokkal jobban megfog. M. zenéjét egy csodálatosan karbantartott francia kerthez tudnám hasonlítani, B.-ét meddig egy káprázatosan sokszínű és kalandos őserdőhöz.
Az utóbbi érdekes mód sokkal szimpatikusabb és kedvesebb számomra.
9/11 anonim válasza:
7-es válaszoló, nekem is Chopin és Beethoven a kedvenceim, pacsi🤚
(8-as voltam)
10/11 PANNNAAAAAAAAAA válasza:
Beethoven. Mozartal sincs bajom, őt csodagyereknek tartották. De Beethoven szerintem jobban teljesíttett, mivel elvesztette a hallását de úgy is játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!