Mostanában miért nem zenélnek indiánok az utcákon?
Szerintem a pénz miatt, akik anno nálunk zenéltek Peruból kerültek Európába valahogy, ha magamból indulok ki, jó az előadói érzékem, szórakoztató vagyok, és érdekes, legyek bárhol a világon, csak ott érdemes ezzel foglalkozni ahol megfizetik. Pl ég és föld Debrecen főterén zenélni, vagy épp Berlinben, Párizsban egy forgalmas helyen.
Régebben még azt hittem a kalapban lévő pár forint-ról hogy már-már nem is a megélhetésről szól nekik ez, hanem a zenéről ami ha megérinti az ember lelkét akkor már megérte, hisz a pénz nem minden. Viszont ahogy teltek az évek számomra is bebizonyosodott hogy ez nem igaz :)
Egy ázsiai youtuber tavalyi ország járós felvételén láttam hogy egy pillanatra utcai zenészek felé fordította a kameráját, szóval igen, kint nyugaton még van létjogosultsága. Bár kint még egy kócos hajú szakállas fiatal gitáros is lenyűgöz naponta több tucat embert reggeltől sötétedésig, hát akkor egy indián csoport akik amúgy családtagok, barátok is lehetnek.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!