Normális, ha a távolsági buszon a húszas éveim közepén járva egy gimis csajnak meg szerettem volna mondai, hogy milyen szép vörös haja van?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 09:03
11/14 anonim válasza:
Szerintem mondhattad volna neki. Én lány vagyok és magamból kiindulva nem szeretem, amikor a vonaton utazok és szóba áll velem valaki. Sajnos rossz tapasztalataim vannak, talán ezért se szeretem, meg egyébként szeretek vonaton zenét hallgatni, nyugiban lenni. De mondom, ez csak én vagyok, mások biztos szívesebben beszélgetnek. :)
12/14 anonim válasza:
Szerintem is mondhattad volna. Én személy szerint udvariasan megköszöntem volna. De nem valószínű hogy beszélgetésbe elegyedek a bókolóval.Engem 16nak szoktam nézni, pedig 21 leszek, lehet a csaj sem volt olyan fiatal mint gondolod
13/14 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi baj, bármi lehetséges csak meg kell próbálni, sok szerencsét :-)
14/14 anonim válasza:
"se az első válaszolót nem értem. l"
Én vaygok az első válaszoló. MIt nem értesz rajtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!