Normális, ha a távolsági buszon a húszas éveim közepén járva egy gimis csajnak meg szerettem volna mondai, hogy milyen szép vörös haja van?
én 40 évesen az utcán összefutvaegy hajdani gimis csajjal döbbentem rá hogy mit veszítettem anno. Uis anno az volt a heppem hogy nekem alacsony csaj nem kell és ezt a csajt levegőnek néztem .
Most két kézzel kapnék utána. Még most is mert ő is 40 felé jár mint én.
De ha elképzelem milyen volt anno gimisként hát lemennék kutyába előtte csak megkapjam.
lehet volt az a lány 18 is akkor meg szabad a pálya
de ha 17 az se vészes még
Tehát mennyire gáz 25 évesen leszólítani egy 17-18 éves lányt?
Semennyire.
Mi a francért ne mondhatnád meg egy nőnek(!), hogy szép a haja?
Ma a beleegyetési korhatár 14 év, azaz 18 év feletti személy kölcsönös beleegyezés esetén 14 év feletti személlyel akár szexuális kapcsolatot is létesíthet, 12-14 év közötti személlyel csak 18 év alatti.
Elvileg csak bókolni akartál, de akár többet is szabad. Különben is, maximum 10 év korkülönbségről beszélünk. Ha a fiam lennél, bele nem szólnék, de kicsit csóválnám a fejemet, de azt mondanám, sebaj, majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!