Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Én fogom húzni...

Mit csináljak? Én fogom húzni a rövidebbet. Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

A barátnőmet 2cigány fiú és 2 cigány lány bántotta amikor ment haza. Húzták a haját lökdösték, az arcát is bántották valahogy.. Nem megütötték hanem "meglökték" az arcát is.

Oda mentem 1 cigány lányhoz és a 2 fiúhoz mert őket láttam együtt hárman a városba..

Majdnem nekik mentem.. Aztán elmondtam nekik hogy még egy ilyen és agyonverem őket..

Ezzel nem is lenne baj.

Csak aztán most irkálnak messengeren meg minden hogy hétfőn suli után csapatostól vernek agyon. Meg már aznap nagyon néztek a cigányok..

18 éves vagyok

A barátnőm 16

Nem vagyok nagy darab..

Elég gáznak tartom hogy mindenki előtt megbernek majd.. A szüleimnek és a barátaimnak nem szólok.. Nem akarom belevonni őket,mert csak bajuk lesz. Gáz lesz ha alaposan megvernek? Tanácsok?

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. jan. 25. 23:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Van Dammekodás és magad agyonveretése helyett szólj a szüleidnek, a barátnőd szüleidnek, menjetek rendőrségre, tegyetek feljelentést. Amíg zajlik az ügy járjatok többen, akár szülőkkel akár barátokkal, csak ne egyedül. Kerüljétek a szeparált helyeket meg ilyenek. Ha mégis egyedül kapnak valamelyikőtöket, szégyen a futás de hasznos. Illetve ha ők követhetik a család meg a barátok támogatják egymást mindenben elvet, ti miért ne követhetnétek? Ha ők bandáznak az hú milyen félelmetes, ha ti bandáztok akkor meg gáz, mert egyedül nem mertek menni vagy mi? Hülyeség. A büszkeségeddel meg nem mész semmire ha szétkapnak. Gondolom a barátnőd és a családod is valami békés megoldásnak örülne ahelyett, hogy balhét rendezel,
2019. jan. 26. 00:32
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem mondd meg nekik hogy mi van csapatban van nagy pofatok gyertek egy az egybe.. ennyi boxold le egyel szemben... ugy van eselyed. Ha Nem csicskak akkor belemennek...

Ugy latom bunyo nelkul te sem akarod meguszni. ( ha ongyujtot fogsz a markodban jobban nagyobbat tudsz utni, nem torik a kezed)

2019. jan. 26. 02:23
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Paprikaspray
2019. jan. 26. 06:32
 24/32 RockyCellar ***** válasza:
48%

A leghangosabbat a legnagyobb szájút lecsapod és kész

Utána a többi meghúzza magát

2019. jan. 26. 06:36
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem kell hoskodni, hogy “ciki”, ha valaki megved, mert hidd el, hogy ezeknek csak csoportosan nagy a szajuk. 1v1-be mar menekulnenek is, hidd el. Csak egyszer vigyel magaddal ismerosoket, apadat, baratokat..stb es egybol visszavesznek magukbol.

Egyebkent ezekbol a messengeres “hetfon agyonverunk” szovegbol altalaban semmi nem igaz, csak fenyegetoznek. De azert jo, ha van valaki keszenletben.

2019. jan. 26. 14:56
 26/32 A kérdező kommentje:

Hát barátnőmet megtépték meg megütötték 4en..

Nem vagyok biztos hogy kamu..

Szóltam a szüleimnek, azt mondták ha kell most is segítenek elintézik ők.

Mondtam ha nem fejezik be elég akkor.

Minden esetre nagyon szánalmasnak tartom Magam,hogy 18 éves létemre a szüleim "védenek" meg úgymond..

Köszönöm szépen a tanácsokat:D

Majd leírom jövőhéten hogy mi volt.

Hátha érdekel valakit.

2019. jan. 27. 20:05
 27/32 anonim ***** válasza:
A család azért van, hogy amikor gáz van, segítsen. Majd írj.
2019. jan. 27. 20:07
 28/32 A kérdező kommentje:

Rendben.

Írni fogom a fejleményeket:)

2019. jan. 27. 20:09
 29/32 anonim ***** válasza:

ez nem gáz

aza gáz hogy egy lányra kezet elmelnek .rádásul többen

ha az én barátnőmet bátotta volna ,jobban jár a gyerek ha most elássa magát

2019. jan. 27. 21:15
 30/32 anonim ***** válasza:
na történt valami?
2019. jan. 30. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!