Mit csináljak hogy a barátom közvetlenebb legyen a szüleimmel?
Lecseréled a pasidat!
Az ilyen viselkedni nem tudó tajparaszt bunkó vadbarmokkal úgysem lehet mit tenni.
Beszélj a barátoddal erről, hogy miért ilyen a szüleiddel! Meg, hogy neked ez rosszul esik, hogy ilyen rideg, távolság tartó velük! Miért lenne ciki erről beszélni? Vagy félsz a barátoddal megbeszélni a problémákat? Ha igen, az a ciki...
Ha belegondolsz, ez hosszú távon a kapcsolatot is tönkre teszi, hiszen a szüleid meg fogjál utálni a barátodat, és nem fogják szívesen látni nálatok, ami valljuk be, hogy érthető lenne...
Tehát, ezt mindenképpen beszéld meg vele!
Mondjuk én azon totál kiakadtam volna, hogy anyám beszél hozzá, ő meg fogja magát, és beszéd közben otthagyja. Már akkor rákérdeztem volna, valószínű, nem túl kedvesen, hogy nem zavar, hogy hozzád beszélnek? Nem kell a párunk szüleivel puszipajtáskodni, de az alapvető tiszteletet adjuk már meg, főleg, ha a jelek szerint a másik fél megadja.
Mi a ciki abban, hogy beszélsz vele? Amit ő csinál sokkal cikibb. Odamegy, gondolom, eszik, alszik, miegyéb, de hogy a háziakat emberszámba vegye, az már méltóságon aluli? Megkérdezhetem, mit szeretsz benne? (Nem kell válaszolnod, csak magadnak válaszolj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!