Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet elvárni, hogy...

Hogy lehet elvárni, hogy 24-25 évesen az embernek már gyereke legyen?

Figyelt kérdés

2019. jan. 25. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Senki nem várja el (aki mégis, azt le kell tojni, mert ez a te életed, és nem az övé), de ettől függetlenül biológiailag ez a legalkalmasabb életkor a gyerekvállalásra. (Főleg a nők számára.)
2019. jan. 25. 13:32
 2/11 A kérdező kommentje:
De én még nagyon gyerekes vagyok 24F
2019. jan. 25. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy. Nem elég megcsinalni a gyereket, azt fel is kell nevelni normalisan ugy hogy semmiben se szenvedjen hianyt.
2019. jan. 25. 13:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát igen
2019. jan. 25. 13:35
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Ha nincsenek meg a feltételek akkor sehogy. Sok ismerősöm ennyi idősen még a szüleinél lakik,mert iszonyú drágák a házak. Az albérlet szintén. Nem is érdemes ebben az országban gyereket vállalni.

Ilyen alacsony fizetések meg saját lakás nélkül ??

2019. jan. 25. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Na, várjunk csak egy pillanatot.

Azt állítod, hogy te gyerekes vagy.

De elméletben egy 24-25 éves már érett felnőtt ember, aki esetleg már befejezte tanulmányait és van állandó munkahelye.

Az, hogy te gyerekes vagy az a te egyéni szociális problémád és ezzel csak magadat minősíted negatív irányba.

Ideje lenne már felnőni és megkomolyodnod. Vagy mikor szándékozol? 30 évesen?

2019. jan. 25. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Miért pont te akarod eldönteni hogy, hogy viselkedjen ,vagy milyennek érezze magát a kérdező? Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy milyen élete legyen.

A kérdés viszont az volt hogy érdemes e gyereket vállalni ebben a jelenlegi helyzetben ennyi idősen. Mint már írtam ,Nem. Kivéve talán azoknak akiknek sok pénzük van és örököltek házat ,amiben el is férnek bőven,ha esetleg később lenne több gyerekük.

2019. jan. 25. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet elvárni. Aki még elvárja, az egy idióta, akinek gőze sincs a való életről. Le kell szarni.
2019. jan. 25. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:

A magadfajta buta emberek képesek csak összemosni az agyi érettséget az anyagi helyzettel. Semmi köze a kettőnek egymáshoz!

Az, hogy valaki gyerekesen viselkedik, vagy agyilag éretlen (ahogy a kérdező is állítja saját magáról), felelőtlen a kettő megint különbözik egymástól.

24-25 évesen agyilag érjen meg az ember, ennyi. Ez szerintem nem nagy dolog.

Az agyilag érett felnőtt ember tud tervezni, felelősséget vállal tetteiért, motivált, önellátó, belátja, hogy már a jövőjére is gondolni kell...stb.

Aki gyerekes, mint a kérdező, az pl. anyuci pici fiacskája, elvárja, hogy mindent a s..sgge alá tegyenek, elvan a mamahotelban, félre nem tesz, munkába még nem állt, egyenlőre számára egyetlen életcél a haverok, buli, pia, szex. Ennyi.

Én sehol nem említettem, hogy elvárnám, hogy ennyi évesen gyereke is legyen bárkinek.

Az agyi érettség és a gyerekvállalás megint más kategória.

És még valami, egy gyerekvállaláshoz nemcsak anyagi fedezet kell. De mindegy, a magadfajta sötét egyének úgyse látják be.

2019. jan. 25. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
39%

"félre nem tesz, munkába még nem állt, egyenlőre számára egyetlen életcél a haverok, buli, pia, szex. Ennyi."

Jól írod ,ezek jó dolgok huszonévesen.

Minek dolgozni ilyen rabszolga országban mint itt? Ha nincs hű de nagy végzettséged akkor normális munkát se találsz. A jövőre meg felesleges koncentrálni.A jelenre kell ,hogy jól érezzük magunkat.

2019. jan. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!