Milyen egyetemista az, aki nem jár bulizni? A legszebb éveit pazarolja el.
szerintem pedig meg kell találni a középutat
én is nehéz szakon vagyok mérnökin, annyiból szerencsém van, hogy nem kell dolgoznom mellette, mert az halál lenne
de azért a barátaimmal van, hogy hetente, 2hetente szakítunk időt egy bulira, kivéve persze ha nagyon besűrűsödnek a dolgok
ezen kívül azért más programokat is szervezünk együtt kiállításra megyünk, kávézunk, stb.
de szerintem ezt a szakot sokkal egyszerűbb elvégezni ha vannak barátaid akikkel együtt sírtok, együtt örültök és ha kell együtt eresztitek ki a gőzt
Ezt most úgy írom, mint egyetemista, aki effektív egyetem kezdett el bulikba járni. Most megvan hozzá a társaságom, akikkel el tudok menni inni úgy, hogy ha iszok, ha nem, nem lógok ki. Volt, hogy én hánytattam meg valakit, utána 10 perc pihi, folyt. köv. Ugyanezzel a társasággal mentünk el kávézókba ücsörögni, beszélgetni, mert valakiknek nem volt kedve aznap semmi extrát csinálni.
Az ember változik, alakul. Van, aki azzal pazarolja, hogy olyan bulikba jár, ahová nem is nagyon akart elmenni, és nem is fog rá emlékezni, van, aki azzal, hogy nem mozdul ki. Erre mindenki út közben jön rá.
Az egyetemi összbulik nagy része szar, hidd el. Én a gimiben ezerszer jobbakat buliztam, amióta egyetemista vagyok szinte egyáltalán nem járok el. Heringparty, drága belépő, részegek, mindenki fogdos, csak mert ők "felnőttek" már és ezért kikezdhetnek bárkivel.
Lehet szórakozni más módon is. Színház, mozi, kiállítások, egyetem által szervezett utazások, kávéházi találkozók, klubbok, szakestek...
Utolsó válaszolóval teljes mértékben egyetértek.
Mármint nem a fogdosós résszel, én srác vagyok, engem nem szoktak. :D
De ezer más módja van a szórakozásnak vagy kikapcsolódásnak.
Én személy szerint imádom a kávéházakat. Leülni beszélgetni, vagy kikapcsolódni úgy, hogy közben némi kultúrát is szippantasz magadba...
Nem azt mondom nem szabad buliba menni, sőt...
Néha kell.
Ha akarsz, mész.
Vannak igenis ígéretes partik. Habár ezek általában nem a menjünk le az első Coronitas buliba ahol 1000 ft a belépő és korlátlan fogyasztást kínálnak helyek szoktak lenni.
Nem kell ezt túlgondolni azt hiszem.
Mindenki a maga szükségletei és lehetőségei alapján fog kikapcsolódni.
Én így csütörtökön már a szombat estét várom, no persze nem azért, hogy egy rave partyn vegyek részt, sokkal inkább azért, hogy végre lefeküdhessek aludni nyugodtan.
Hétfőtől szombatig folyamatosan jövök-megyek.
Suli + Meló + Nyelvtanár
Akik csak tanulnak, igazából fogalmuk sincs róla, milyen, ha nem csak a "kötelező" iskolára kell koncentrálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!