Gáz, ha az az álmom, hogy sztriptíz táncosnő legyek?
Figyelt kérdés
Szeretek csinos lenni, jó az alakom, szeretem ha megnéznek, egyszerűen vágyok rá. Persze nem lebújban, ahol meg is dugnak, csak tetszelegni, táncolni a férfiaknak!:D2019. jan. 20. 14:27
1/12 anonim válasza:
Én webcam modell vagyok, egy éve és kb énis ugyanugy erzek ahogy te:D 22/L
4/12 Clay Morrow válasza:
Mármint, nem abban támogatlak, hogy gáz :D hanem sőt.
5/12 anonim válasza:
Ha ez a vágyad, csináld. Gondolj majd arra is, hogy bizonyos életkor után ez már nem fog megélhetést biztosítani.
6/12 anonim válasza:
Csak ne bánd meg!
Nehogy egy idő utan,senki...erkölcstelennek èrezd magad.
Amùgy bűn.
De a Te èleted!
Èn örülnèk,ha "tiszta" maradnál!
N
7/12 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit gáz, de te tudod. Végül is valakinek az ilyen alja munkákat is el kell végeznie.
8/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a kérdés megfogalmazódott benne, tehát ő gáznak véli, és ezért teszi fel a kérdést.
De úgy látom, ezt egy lepontozós kérdés lett újra.
A magadnak való megfelelésről mesélni lehet órákat. Ha ezzel nincs tisztában, akkor nézzen utána.
De mindegy is, mert lepontozás fontosabb.
9/12 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit, nem én tehetek róla, hogy idejárnaka b_romarcok egymást lehúzni...
Nyilván nem lennék az, de egy álom:D
2019. jan. 20. 20:11
10/12 anonim válasza:
Álom, mint álmondsz róla, vagy álom, hogy szeretnél az lenni, mert a kettőnek éles határa van. Az első a tudatalatti, a fantázia témaköre, a második meg a tudatos részedből fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!