Megbocsátanál a barátnődnek, hogy régen főállású sztriptíz táncosnő volt és ezt nem mondta el neked? 25/f
Én simán megbocsájtanám. nem az a fontos.
34 F
Én is ezzel foglalkoztam, de én elmondtam a (most már)férjemnek. Ő elfogadta, hogy ez már a MÚLT, és már évek óta nem csinálom. Akkor ebből éltem, ez volt a MUNKÁM. Most nevelem a gyerekeinket, és boldogok vagyunk.
Ne nézz hátra, inkább előre!
Valószínűleg nagyon szégyenli, talán meg is bánta, hogy csinálta, és nem merte elmondani. Sokszor azért nem vagyunk őszinték a másikkal, mert félünk, hogy elveszítjük, ha nem felelünk meg tökéletesen az elvárásainak. Szerintem a barátnőd nagyon szeret téged, ezért nem merte elmondani neked. De az is lehet, hogy később elmondta volna, ugyanis nem tudom, hogy mióta vagytok együtt. Lehet, hogy még nem elég erős a kapcsolatototok. Nincs mit megbocsátanod, mivel nem csinált semmi rosszat, hiszen akkor még nem is ismert téged, amikor ezzel foglalkozott. Ne büntesd már egy régi dolog miatt. Különben meg minden pasi azt hiszi, hogy ez egy milyen könnyű munka.....háááát én erről teljesen más véleménnyel vagyok. Ezt csak azok tudják, akik átélték. Ne ítélj elhamarkodottan, ha szereted felejtsd el az egészet, és légy vele boldog a mában! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!