Másnak is az az érzése, hogy a gyk-n válaszolók nem is ebben a világban élnek?
"Masik oldalrol viszont meg tudnalak érteni. En is azt hittem csak xar letezik, mig ki nem leptem a komfortzonabol, es uj "vilagokat" ismertem meg"
Tudod a komfortzóna az, ahol optimálisan működünk, az, aki önként kilép onnan, amiben és ahol jól érzi magát az vagy mazochista vagy hülye. Tehát per definitionem a kilépek a komfortzónából azt jelenit önként lépek szarba. Ez lehet új világ, csak szerintem nagyon büdös új világ...persze hazudhatod magadnak, hogy ez neked jó, csak hazugság marad.
1 óra szünet, 8 munka.
Ma 2-kor vége a programnak, de hétfőn nyugodtan gyere velem, es nezd meg, hogy letezik 8 oras munkahely is.
Létezik, de kevés.
Pont most keresgélek.
De legutóbb is 4 interjú, abból 2 helyen 8 munka+1 szünet, másik 2 helyen 8 munka + fél szünet.
Jelen állás szerint is hasonló a felállás.
Én a házimunkát meg a mindennapi készülődést csak olyan értelemben szoktam érvként felhozni, hogy az IS van.
Valaki vagy tanul munka mellett, vagy súlyos beteg és orvosok, vagy ápol valakit, vagy gyereknevelés, vagy ezek kombinációja. Vagy eleve irtó sokat dolgozik, jóval többet, mint a heti 40 óra (ez se kevés esetben fordul elő).
Mellette van a házimunka IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!