Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is az az érzése, hogy...

Másnak is az az érzése, hogy a gyk-n válaszolók nem is ebben a világban élnek?

Figyelt kérdés
Egy olyan rózsaszín világot vázolnak fel, ami részben nagyon jó lenne, ha így lenne, részben pedig ellentmondások is vannak benne, tehát mégse.
2019. jan. 19. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Erről beszélek. Ha csak azt a választ fogadod el, hogy "igazad van, minden szar", akkor nincs miről beszélnünk.

Egy nap mindenkinek pontosan 24 órából áll, mindenki magának osztja be, arról nem a másik tehet ha valakinek nincs ideje, attól neki még lehet...

2019. jan. 19. 21:58
 12/23 A kérdező kommentje:

Csak itt:

Többet keresnek az emberek, mint a való életben látni

Egészségesebbek, mint az ember környezetében élők a való életben

Szeretik a munkájukat, a való életben általában ez nem így van

Úgy beszélnek az életről, mintha azt csinálna az ember, amit akarna, közben a való életben az embereket beszabályozza a pénz, munkahely, idő

Sokkal szigorúbbak itt magukhoz és tudatosabbak az emberek, mint a való életben

Sokkal több a szabadidejük, mint a való életben. A valós ismerőseimnek NINCS szabadideje, itt az embereknek egy csomó van

Itt nem hiszik el az emberek, hogy valaki lehet mentális beteg, sérült, itt nem hiszik el, h valaki gyászol.

Itt mindenkinek szörnyű gyerekkora vot és most mégis csodás élete van (a pszichológia tudományát meghazudtolva)

2019. jan. 19. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyszerűen amit leírsz, az nem igaz. Csak azt tudom erre mondani, amit eddig, szelektív a látásod ami korlátolt mintavétellel párosul.

Értem ez alatt, hogy nem ugyanaz lesz az eredmény, ha bemegyek a masszív alkoholistákhoz a sarki kocsmába vagy egy belvárosi turistákkal teli kávézóba. Vagy nem az lesz az eredmény egy egyetemi buliban mint egy egyetemi könyvtári tanulószobában.

Ahogy írtam, a "magad világát" akarod kivetíteni másokra...

2019. jan. 19. 22:21
 14/23 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Csak itt:

Többet keresnek az emberek, mint a való életben látni"

A való életben nem mindenki minimálbérért dolgozik.

Attól, hogy a környezetedben ezt látod, még máshol nem igy van.

"Egészségesebbek, mint az ember környezetében élők a való életben"

A te környezetedben élőknél lehet.

"Szeretik a munkájukat, a való életben általában ez nem így van"

Én is szeretem a munkámat. Ez miért fáj neked? Megint az általában szót használod.

"Úgy beszélnek az életről, mintha azt csinálna az ember, amit akarna, közben a való életben az embereket beszabályozza a pénz, munkahely, idő"

Munkaidőn kivül azt csinálok amit akarok.

"Sokkal szigorúbbak itt magukhoz és tudatosabbak az emberek, mint a való életben"

Ez sem igaz MINDENKIRE.

"Sokkal több a szabadidejük, mint a való életben. A valós ismerőseimnek NINCS szabadideje, itt az embereknek egy csomó van"

A szabadidejét mindenki úgy osztja be, ahogy akarja.

"Itt nem hiszik el az emberek, hogy valaki lehet mentális beteg, sérült, itt nem hiszik el, h valaki gyászol."

Ki nem hiszi el. Olyan beteg emberrel élek egy lakásban, hogy te sirva menekülnél, ha olyan beteg lennél. Viszont az az ember igy is boldog.

"Itt mindenkinek szörnyű gyerekkora vot és most mégis csodás élete van (a pszichológia tudományát meghazudtolva)"

18 éves koromig csak az alkoholista szüleim veszekedését hallgattam. Aztán utcára kerültem.

Most élem a boldog életem.

2019. jan. 19. 22:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Részben igaz ez a dolog, de eleve a kérdések is szoktak ilyenek lenni.
2019. jan. 19. 23:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Oszd már be az ismerőseim nem létező szabadidejét, légy szíves!
2019. jan. 20. 05:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Forditva is lehetne kerdezni. Sokan csak fekete vilagot latnak.

Es ird le hogy miert olyan xar neked. Sokszor kiderul hogy a felét a kerdezo saját maganak koszonheti.

A szabad ido meg relativ, pl masnak nincs mert tancolni jar, nekem van mert nem jarok tancolni. Nem egyformak az igenyek, ezert nem is tudunk egyforman nyilatkoznina szabad időről.

Sok mas pozitiv dolgot, fizetés, kajaszunet benne van a 8 oraban, egeszseg, mind tudom bizonyitani hivatalos papirokkal.

2019. márc. 22. 10:35
 18/23 A kérdező kommentje:

Itt általában nem is ebben a világban élőkkel találkozom.

Ha valaki leírja a tényeket, már fekete világot lát....

A kérdező magának köszönheti.

Nem, ez nem igaz.

Ha meg mégis tesz magáért, akkor meg azért tolják le.

2019. márc. 22. 10:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Milyen tények? Az hogy a te környezeted ilyen, talan meg kellene ismerni mas kornyezetet is. Mert ha nem is rozsaszin, de messze nem is fekete.

Szerinted mindenutt 8.5 oras munkaido van. Ha leírjuk hogy mashol csak 8 ora, az szerinted csak alomvilag. Csak egy pelda.

Masik kerdesne sir a kerdezo hogy nincs ideje semmire. Na miert nincs? Mert össze vissza szöszmötöl, fél orat készül egy zuhanyzashoz. Mi ez ha nem az ő hibaja?

Masik oldalrol viszont meg tudnalak érteni. En is azt hittem csak xar letezik, mig ki nem leptem a komfortzonabol, es uj "vilagokat" ismertem meg

2019. márc. 22. 11:18
 20/23 A kérdező kommentje:

Inkább 9 órás munkaidőket látok mindenütt.

1 óra szünet, 8 munka.

2019. márc. 22. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!