Van egy pasi aki zaklat itt gyk-en es nem tudom lekoltatni…mit tegyek?
Elöször is az üzenetet küldd el a moderátoroknak, mert ök ki tudják tiltani az oldalról.
Másodszor meg te tudod tiltani, hoyg neked nem tudjon többé írni!
Van jó pár lehetőséged, ahogy már többen írták.
Letilthatod az üzenetek fogadását tőle, törölheted olvasatlanul a további leveleit, vagy akár jelentheted a moderátoroknak.
Ezt nem neked tanácsolom, de én mondjuk lehet, hogy arra az üzenetre, amivel leírja, hogy mit csinálna velem, küldenék neki egy azok közül a kéretlenül kapott farok-szelfik közül, amit itt küldtek hasonló felhasználók egy-egy hozzászólásom után, kb. a neked írt üzenetek stílusában írt megnyilvánulásaikhoz mellékelve - lehetőleg egy jó méreteset - és megírnám, hogy én is benne vagyok a szexben, már az erotikus üzeneteitől felállt a farkam. xD
Koszonon a segitseget utana nezek es jelenteni is fogom. Sajnos telorol nem olyan konnyu mert nem csintam meg ilyet ezert kertem toletek segitseget.
7-es persze nagyon elvezem amikor zaklat es irogat undoritobbnal undoritobb dolgokat holott nem is reagalok ra, es tudod nem mindenki ul a gep/telefon elott egesz nap hogy varja mikor ir az a patkany. Ha neked ez a figyelem akkor sajnallak.
Tobbieknek halas vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!