Hogyhogy kikapcsolta a fodrászos videója alatt a kommenteket?
2020. máj. 17. 15:11
22/32 anonim válasza:
Azért mert nem bírja elviselni a kritikát. 😂 amúgy nem értem, hogy miért erőlteti ezt a hajfestést. Nem ez az első ilyen procedúrája ami szarul sikerült. Ebből látszik, hogy valójában nincs rendben saját magával. Ugyanúgy a diétát se vitte semmire. Szóval neki először is saját magába kéne néznie és rendet tennie. De hiába is írnám ezt a videója alá, nyilván én lennék az irigy akinek nincs élete mint mást lehurrogni. 😅 Csak megy kifele a vetítés, hogy milyen fenszi minden, a pasiján és kutyáján no meg a shoppingoláson kívűl más nem tölti ki az idejét.
2020. máj. 17. 15:17
23/32 anonim válasza:
De mi volt a kommentekben? Akkor lemaradtam. Meg akartam írni neki, hogy jobb, mint a szőke, de akkor biztos ki van, inkább hagyom. Nekem amúgy nincs vele bajom. Bár inkább csak hajas videót nézek tőle, a többi annyira nem érdekel.
2020. máj. 17. 15:39
24/32 anonim válasza:
Megoszlóak voltak a vélemények, volt aki azt írta, hogy jól áll meg jobb mint volt mások meg azt, hogy ezt elb*szta a fodrász és hogy hogyan engedhette el egyáltalán ilyen hajjal. Illetve ez egy sz*r reklám a fodrásznak mivel pontosan tudva van, hogy kicsoda és hogy hívják. Hát én ezek után biztosan nem mennék ahhoz. :D
2020. máj. 17. 16:06
25/32 anonim válasza:
Jah, akkor lehet, hogy a fodrász miatt kapcsolta ki. De mondjuk én ha annyira szeretném a fodrászom, inkább le is törölném a videót. Egyébként nem mondom, hogy szép az a hajszík mert hiányzik belőle a vörös pigment, de szerintem még így is jobban áll neki, mint a szőke.
2020. máj. 17. 16:40
26/32 anonim válasza:
Hú bakker, ez egyre kövérebb. Azért tavaly a kérdés kiírásakor még nem így nézett ki...
2020. máj. 19. 12:39
27/32 anonim válasza:
Én is szegedi vagyok, nemrég "összefutottam" velük, a pasijával volt és a kutyával. Hát, akár hiszitek, akár nem, a pasi mosolyogva próbált szemezni velem.
Anikó meg a pasiját bámulta egy olyan félmosoly kíséretében, ami mögött kb ez volt: "Most azonnal befejezed vagy csúnya vége lesz".
Komolyan, szánalmas volt.
2020. jún. 8. 23:06
28/32 anonim válasza:
#27: jajj ez annyira gáz. 😂 Bár gondolom te sokkal jobban is nézel ki mint Anikó. :D
De legyen csak abban a hitben hogy a májkölkorszos táskáitól meg a 10 ezer forintos rúzstól és attól, hogy szintén 10 ezreket költ a hajára attól majd “jó” nő lesz. Hiába ha belül full önbizalomhiányos megfelelési kényszeres. Mondjuk nekem a pasija sem kéne, hiába piperkőc és ő is kényes magára... tipikusan azok akik azt hiszik hogy a fenszi cuccoktól kelendőek lesznek. Én is láttam már őket természetesen a kutyával amit úgy babusgatnak mintha a babájuk lenne. Hát mindenesetre legalább megtalálták egymást, zsák a foltját. :D
2020. jún. 12. 18:04
29/32 anonim válasza:
Engem ebben a csajban csak az a rettentő affektáló beszédmodora zavar. Emiatt 2 percnél tovább egy videóját se bírtam nézni. Rettenetesen irritál, amikor valaki így beszél. De lehet hogy ez is az önbizalomhiány miatt van, ezzel kompenzál.
2020. okt. 23. 16:41
30/32 anonim válasza:
Önbizalomhiányos, ez nem kérdés! Engem is irritál az affektálása, ahogy a kezeivel magyaráz folyton mintha valami fontos dolgot magyarázna közben olyan jelentéktelen dolgokról szólnak a videói, na meg hogy állandóan hunyorít magára a videóiban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!