Te melyiket választanád? Hosszú élet, élvezetek, vagy tudás?
1.hosszu élet - a jelenlegi eleted 100 evig.
2.elvezetek - hatarok nelkul barmit megtehetnel a foldon 1 evig es aztan meghalnal
3.tudas - 1 honap mulva meghalnal,de elotte megtudhatnal mindent a vilagegyetem kialakulasarol es hogy hogyan lesz vege...barmit lathatnal,amit akarsz a multbol es a jovobol...a foldon es az egesz univerzumban egyarant...lathatnad az osszes jelenlegi foldonkivuli civilizaciot(ha letezik)vagy ami mar kihalt vagy csak ezutan lesz...egyszoval mindent tudnal...
Utolso- Hat igazabol annyira sok tudast nem tudnal felhalmozni ebben a 100 evben...Amikrol en beszeltem,foldonkivuli civilizaciok stb...Az igazan fontos dolgokrol fogalmunk sincs es csak a sotetben tapogatozunk...Az elkovetkezo par evtizedben meg nem lesz semmi komoly attores,hogy tobbet megtudj...
Vannak kulonbozo mesek,teoriak es ennyi...Ez nem igazi tudas...
A 100 evet persze ugy gondoltam,hogy egeszsegesen...
Senki sem akar evtizedekig agyhoz kotott beteg lenni,ez egyertelmu...
Megoregednel,de nem lenne soha semmilyen betegseged es fajdalmad...
Dedmamam 101 evig elt,soha nem volt beteg,de nem is elt igazan...101 ev alatt soha nem hagyta el a falujat pl...Rengeteg ember egy ev alatt sokkal tobbet el...
1 ev alatt meg rengeteg mindent kilehetne elvezni az eletbol,ha tenyleg semmi hatar nem lenne...olyan dolgokat is megtapasztalhatnal,amirol mondjuk a jelenlegi eletedbol almodni sem mernel...
barhova eljuthatnal,barkivel barmit megtehetnel stb...
vagy amit csak eltudsz kepzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!